russojubel191122

Dette hadde aldri skjedd før

Publisert Sist oppdatert

Lørdag klokka 13.30 (skandinavisk tid) spiller United-kvinnene mot Aston Villa på Old Trafford, en kamp som sendes på V Sport 2 (Norge), TV3 Max (Danmark) og V Sport Premium (Sverige), i tillegg til på Viaplay i hele Skandinavia.

For billettsalgets del skader det nok ikke at Uniteds forrige kamp var et fyrverkeri av en fotballkamp, hvor det til slutt ble en seier for United på Emirates Stadium etter en sen snuoperasjon mot Arsenal.

Vi har tidligere nevnt at dette var Uniteds første borteseier i ligaen mot en av de «tre store» (Arsenal, Chelsea og City), men det var ikke det eneste som skjedde for første gang i den kampen.

Da Alessia Russo headet inn seiersmålet, så var det nemlig aller første gang at kvinnelaget avgjorde en kamp på overtid etter at laget ble startet opp igjen i 2018.

United-kvinnene har scoret på overtid før, men dette var altså første gang de scoret et seiersmål på overtid. Ja, faktisk har United-kvinnene heller ikke reddet poeng på overtid noen gang (men United har derimot gitt fra seg seieren på overtid ved noen anledninger).

Kanskje blir det å avgjøre kamper på overtid etter hvert en del av identiteten til kvinnelaget også, slik det har vært for herrelaget (og da spesielt under Ferguson), og da var i alle fall en bortekamp mot Arsenal en god plass å starte med det. 

Arsenal v Manchester United - Barclays Women's Super League
GA NOK MERSMAK: Russo feirer 3-2-vinnermålet mot Arsenal sammen med Martha Thomas, Maya Le Tissier og 2-2-målscorer Millie Turner.
Powered by Labrador CMS