garn22

– Gikk rett hjem og fortalte familien

Publisert Sist oppdatert

Den 18 år gamle argentineren har – for å nevne noe – vunnet FA Youth Cup, blitt matchvinner borte mot Real Sociedad og overtidshelt mot Fulham.

Men det er noe helt annet som troner øverst på listen over hans aller beste øyeblikk som United-spiller.

– Jeg må nesten si da jeg fikk debuten min fra start mot Sheriff. Det øyeblikket markerte starten på karrieren min, sier han til ManUtd.com.

– Vanligvis får vi vite laget dagen før kamp. Da jeg så navnet mitt i lagoppstillingen, må jeg innrømme at jeg ble nervøs – det var jo første gang jeg skulle starte en kamp foran alle supporterne våre på Old Trafford.

– Det første jeg gjorde var å gå rett hjem for å fortelle det til familien min. De kunne knapt tro det og var veldig glade på mine vegne, forteller han.

Garnacho imponerte mot Sheriff og fikk fornyet tillit også i gruppefinalen mot Real Sociedad påfølgende Europa League-kamp. Den takket han for ved å score kampens eneste mål.

– Det er nok det herligste øyeblikket i livet mitt så langt. Mitt første mål som profesjonell fotballspiller.

– Familien og vennene mine var til stede for å se meg i aksjon, og scoringen var veldig bra. Og jeg var veldig glad og stolt over å komme på scoringslisten med United.

De gode prestasjonene fremstår ikke tilfeldig. Garnacho røper nemlig at han gjør hjemmelekser på forhånd.

– Jeg analyserer kampen og motstanderen jeg skal spille mot. På den måten, ved at jeg har info om spillerne jeg skal opp mot, forbereder jeg meg til kamp.

– Og det gjør jeg både hjemme og fra benken. Da vet jeg hvordan jeg skal komme meg forbi, sier han. 

Powered by Labrador CMS