anther

Vant uten Antony: – Jeg antar at klubben ikke vil selge ham

Publisert Sist oppdatert

Det var ingen Antony i Ajax-troppen som slo Sparta Rotterdam 1-0 på bortebane søndag. Dette fordi at i hodet hans nå handler det om United.

Før avspark sa Ajax-trener Alfred Schreuder følgende:

Antony er ikke i troppen. Jeg snakket med ham, og han sa at han ikke følte seg hundre prosent klar til å spille. Jeg ønsker kun spillere i troppen som er hundre prosent fokuserte på Ajax, sa treneren før avspark.

Etter kampen var fokuset selvsagt fortsatt på den United-aktuelle spilleren da treneren fikk sine spørsmål.

– Jeg ønsker at Antony blir her. Følelsen mine for at det skjer er også god, sa han til ESPN i Nederland.

– Jeg antar også at klubben ikke vil selge ham. Pengene som brukes nå for tiden er helt galskap, men jeg ville uansett ikke synes at det var ok om vi solgte enda en spiller. Vi er også i en sterk økonomisk situasjon, og har allerede solgt fem-seks viktige spillere. Det er ikke jeg som bestemmer, men jeg har fortalt styret at jeg ønsker at han blir her.

– Så forstår jeg Antony, men han spiller samtidig for Ajax. Vi skal spille i Champions League, og jeg tror ikke at United gjør det, fortsatte Schreuder.

100 millioner eller ingenting?

Så gjenstår det å se hva de siste 11 dagene av overgangsvinduet gir oss.

United skal altså ha fått avslått et bud på 80 millioner euro. Ifølge rapportene krever Ajax minst 100 millioner for å selge, noe Antony sliter med å akseptere.

Han har derfor droppet fellestreningene de siste dagene, og ble sånn sett uaktuell til søndagens kamp.

Ifølge journalist Mike Verweij i De Telegraaf ser Ajax to muligheter videre. 1) At United kommer tilbake med et større bud som de da må vurdere, eller 2) At Antony settes på sidelinjen i Ajax frem til overgangsvinduet stenger natt til 2. september. Ifølge Verweij tror klubben at en eventuell skuffelse over ikke å få United-overgangen raskt vil kunne være tilbakelagt, blant annet fordi han har et VM å tenke på.

De siste rapportene tyder uansett på at United ikke har gitt opp, men at det også altså presses på mot Ajax fra spilleren selv og hans representanter.

Journalist Elko Born mener at United-budet nå uansett er for stort til at Ajax kan si nei, men at det nå handler om å presse mest mulig ut av United.

United skal være så godt som enige med spilleren om den personlige kontrakten – hvis det skulle bli enighet med Ajax.

Powered by Labrador CMS