frio

– De ber meg være mindre kritisk

Rio Ferdinand er imidlertid klar på at han ikke vil etterkomme ønskene fra agentene så lenge United-spillerne underpresterer.

Publisert Sist oppdatert

Rio Ferdinand er en av de mest profilerte ekspertkommentatorene på BT Sports.

Men han er også ganske frittalende når det gjelder å beskrive situasjonen i gamleklubben der han vant stort sett alt som var å vinne.

riof
FÅR AGENTER PÅ TRÅDEN: Rio Ferdinand sier han blir oppringt av United-spillernes agenter og bedt om å dempe kritikken mot spillerne. Ferdinand er imidlertid klar på at han ikke kommer til å dempe seg eller beklage så lenge han bare beskriver fakta.

– Jeg får en rekke telefoner fra spillernes agenter som ber meg være mindre negativ og ikke kritisere spillerne deres. De sier «Du må ikke si ditt eller datt, hvorfor kritiserer du han, vær litt mindre negativ». Jeg kan bare si kutt ut. Jeg er ikke ondskapsfull men jeg kan heller ikke beklage at jeg påopeker fakta, sier Ferdinand til sin egen Youtube-kanal Five. 

– Jeg håper virkelig disse spillerne kommer inn på trenig neste dag og sier «Jeg er flau. Selvbildet mitt og stoltheten min har blitt smadret og jeg er pinlig berørt av det. Jeg må rette opp feilene. Gi meg sjansen på trening og jeg skal gjøre alt for å rette opp inntrykket igjen, sier Ferdinand».

Etter 1-4-tapet mot Manchester City var Ferdinand, i likhet med sin tidligere lagkamerat Gary Neville ganske nådeløs, og påpekte at bare David de Gea viste den personligheten og karakteren som kreves av en United-spiller.

harrycott
FÅR GJENNOMGÅ: Harry Maguire og de andre United-spillerne må vise at de har stolthet og integritet, sier Rio Ferdinad.

Ferdinand sier han ikke kommer til å dempe kritikken så lenge United underpresterer.

– Jeg kan ikke beklage til noen at jeg påpeker fakta. Jeg kan ikke beklage at jeg peker på taktiske aspekter og trekker frem situasjoner der jeg mener spillerne burde prestert bedre. Når jeg roser noen, hører jeg aldri fra agentene, påpeker Ferdinand.

Powered by Labrador CMS