England v Italy - Arnold Clark Cup

Fikk kapteinsbindet for landslaget

Publisert

Katie Zelem var ikke med til sommerens EM, men søndag fikk hun kapteinsbindet mot slutten av kampen da England vant 2-1 mot Italia i firenasjonersturneringen Arnold Clark Cup.

Begge målene ble scoret av Alessia Russo-spisskonkurrent Rachel Daly. Russo scoret selv i den første kampen av turneringen, men var ubenyttet innbytter i denne, sammen med Ella Toone og Mary Earps.

Zelem kom inn i andreomgangen, og skal ha hatt en god omgang, mens Maya Le Tissier spilte hele kampen for England. Le Tissier skal også ha hatt en god opptreden.

Emily Ramsey, keeperen som har blitt lånt ut fra United til Everton, og som har kommet seg med i landslagstroppen, har pådratt seg en ankelskade. Det er foreløpig ukjent hvor lenge den vil sette henne ut av spill.

Både England og Belgia har vunnet sine to første kamper i Arnold Clark Cup, og dermed vil onsdagens kamp mellom de to landene bli helt avgjørende.

Adriana Leon og Canada vant ellers 2-0 mot Brasil i SheBelieves Cup, uten at Leon kom på scoringslista. Hun ble byttet ut etter en time.

leon160223
VANT: Adriana Leon og Canada.
Powered by Labrador CMS