Lindelöf: – Ønsker å møte et av de beste lagene

Etter å ha slått ut Real Sociedad og AC Milan sier Victor Lindelöf at han gjerne tar et nytt storlag i kvartfinalen.

Publisert Sist oppdatert

Victor Lindelöf leverte en strålende kamp i forsvar for United og sammen med resten av United-forsvaret har svensken funnet storformen med kun ett baklengsmål på de siste syv kampene.

– Visste det ville bli tett og jevnt

Etter kampen var svensken naturligvis svært fornøyd med avansementet til kvartfinalen.

– Dette er en veldig vanskelig plass å komme til og jeg er fornøyd med at vi holder nullen i en slik kamp. Vi visste det kom til å bli tett og jevnt, og den første scoringen ville bli viktig, sier Lindelöf til MUTV.

ISKALD: Victor Lindelöf kalles ikke ismannen uten grunn. Her setter svensken inn en perfekt timet takling av Franck Kessie.

United åpnet returkampen mot AC Milan positivt, men etter å ha dominert det første kvarteret overtok hjemmelaget styringen.

– Vi ville prøve å kontrollere kampen fra start. Vi fikk en bra start, men mistet kontrollen litt etter rundt 20 minutter. Men jeg synes vi spilte bra i 2. omgang og hadde bra kontroll etter scoringen, sier svensken.

Grunnen til at United snudde kampen etter hvilen var ikke vanskelig å finne. Paul Pogba ble sendt på banen da 2. omgang tok til og franskmannen snudde kampbildet.

– Må ha vært en veldig smal vinkel

Pogba brukte ikke mer enn drøye to minutter på å sende United i ledelsen med en iskald avslutning, en scoring Lindelöf roser franskmannen for.

– Jeg så ikke scoringen skikkelig, men det må ha vært en meget smal vinkel. Det er en fantastisk måte å komme tilbake på etter å ha vært ute en stund, sier Lindelöf.

CATCH ME IF YOU CAN: Paul Pogba kom rett fra benken og snudde kampbildet i favør United med scoringen sin tidlig i 2. omgang. Bruno Fernandes og Luke Shaw iler til for å gratulere.

På tampen av oppgjøret måtte Lindelöf håndtere landsmannen og tidligere United-spiller Zlatan Ibrahimovic. Det var en oppgave han løste forbilledlig.

– Zlatan er veldig sterk og jeg måtte være på tå hev, men i dag hadde vi bra kontroll på ham, sier Lindelöf.

Nå venter kvartfinalen for United, men svensken har ikke rukket å tenke på drømmemotstander.

– Du ønsker de beste lagene og vi har slått ut to gode lag i utslagsrunden nå. Det betyr ikke så mye hvem vi møter. Vi må bare nullstille oss og de fremover, men i kveld skal vi nyte denne seieren, smiler Lindelöf. 

Powered by Labrador CMS