«En perfekt revansj for Henderson»

Dean Henderson og Paul Pogba ble de store heltene for United i 1-0-seieren på San Siro.

Publisert Sist oppdatert

Dean Henderson – 8.5
For en vidunderlig dag for Henderson. Vant «duellen» mot David de Gea og fikk tillit fra start i motebyen Milano samme dag som han ble tatt ut i den engelske landslagstroppen. Varter opp med en fantomredning på Zlatan Ibrahimovic sin heading drøye kvarteret før slutt og fikk en personlig perfekt revansj etter baklengsmålet sist torsdag. Bunnsolid.

Aaron Wan-Bissaka – 6.5
Mye involvert før pause, men uten tellende resultat. Blir for passiv og ubesluttsom når han får muligheten til å skape noe fremover. Pluss for mange ballgjenvinninger og høyrebacken spiller seg opp etter pause. Knallsterk i duellspillet.

Victor Lindelöf – 7.5
Perfekt timet takling av Samu Castillejo etter en drøy halvtime. Solid i det meste han foretok seg og varter opp med en livsviktig blokk etter knappe 70 minutter. Hadde få problemer med landsmannen Ibrahimovic. 

Harry Maguire – 7.5
Tok ryddejobben i luftrommet som forventet og var solid i Uniteds midtforsvar. Har blitt en skikkelig forsvarssjef i en backfirer som kun har sluppet inn ett mål på de siste seks kampene.

Luke Shaw – 7
Fortsetter i det samme sporet som vi har sett ham de siste ukene. Stormer frem på venstrekanten og skapte farligheter. Litt mer rufsete etter hvilen både i pasningskvaliteten og defensiv plassering, men er en livreddende engel på Theo Hernandez sitt innlegg drøye ti minutter før slutt.

Scott McTominay – 6.5
Klarte ikke å sette sitt preg på kampen før pause, og kom til kort mot Franck Kessie som fikk dominere midtbanen de første 45 minuttene. Fikk bedre arbeidsvilkår da Pogba kom inn. Gjør også en solid defensivc jobb på slutten da han falt inn i boksen og ble en ekstra forsvarsspiller for United. 

VIKTIG DEFENSIV JOBB: Scott McTominay trøblet før pause, men spilte seg opp sammen med resten av laget etter hvilen.
VIKTIG DEFENSIV JOBB: Scott McTominay trøblet før pause, men spilte seg opp sammen med resten av laget etter hvilen.

Fred – 6
Veldig sentral da United hadde ballen, men blir for passiv i duellene og må ta sin del av ansvaret for at Uniteds midtbane tidvis ble utspilt i 1. omgang etter en lovende start på kampen. Ingen United-spiller hadde flere pasninger i kampen enn brasilianeren som jobber utrettelig og spiller på seg selvtillit etter pause.

Daniel James – 5
Viktig brikke for Solskjær i gjenvinningspresset innledningsvis. Ville ha straffe i en duell med Milans Tomori etter 20 minutter. Den ville vært drøy. Jobber mye, men utretter lite. Blir for veik i duellene, og rent taktisk tar waliseren ofte merkelige valg.

Bruno Fernandes – 5
Fikk en god skuddmulighet etter strålende forarbeid av Luke Shaw, men for en sjelden gangs skyld ble det en svak avslutning fra portugiseren. Mistet ballen urovekkende mange ganger i gunstige posisjoner og var uvanlig svak før pause. Så ut til å trives bedre da Pogba kom inn. Men likevel en anonym kamp fra portugiseren.

Marcus Rashford – 4
Gikk seg fast innledningvis og forsvant utover i 1. omgangen. Var knapt involvert i noe og virket rett og slett ikke fit. Tatt av og erstattet av Paul Pogba etter en meget svak 1. omgang.

Mason Greenwood – 5
Ganske usynlig før pause, men fikk heller ikke mye å jobbe med. Lite involvert etter pause også.

Paul Pogba – 8.5
GAMECHANGER! Kom inn til starten av 2. omgang for å tilføre United kreativitet. Det brukte han kun to minutter på å gjøre. Starter selv angrepet som resulterer i en vakker scoring. I løpet av drøye to minutter viste Pogba alt United manglet i 1. omgang. Viser også med all tydelighet at United har savnet kreativiteten hans. 1 omgangen tilhørte Franck Kessie, 2. omgangen var definitivt Pogbas. 

SNUDDE KAMPEN: Paul Pogba ble matchvinner på San Siro etter et strålende innhopp.
SNUDDE KAMPEN: Paul Pogba ble matchvinner på San Siro etter et strålende innhopp.

Sett din spillerbørs:

Om ikke du får opp et nytt vindu kan du åpne spillerbørsen på denne linken.

Powered by Labrador CMS