Crystal Palace v Manchester United - Premier League

— Herregud, det er Aaron

Publisert Sist oppdatert

Selv om overtidsmålet til Crystal Palace var kjipt, kunne kampen fått en enda kjipere avslutning hvis ikke Aaron Wan-Bissaka var til stede fem minutter på overtid. Det var like før kampslutt da Wilfried Zaha kunne kontret inn 2-1 til Crystal Palace, men en sklitakling fra Wan-Bissaka reddet United fra tap i siste øyeblikk.

Zaha og Wan-Bissaka var lagkamerater i Crystal Palace før sistnevnte gjorde en overgang til United i 2019.

Crystal Palace v West Ham United - Premier League
LAGKAMERATER: Wilfried Zaha og Aaron Wan-Bissaka i 2019.

Til tross for at Zahas målsjanse ble ødelagt, skryter han av sin tidligere lagkamerats takling.

— Enhver annen spiller hadde jeg klart å slippe unna. Mens jeg løp, så jeg bak meg og tenkte: Herregud, det er Aaron, sa Zaha etter kampslutt.

— Han er den eneste som klarer å gjøre den taklingen. Ja, det var en flott takling.

Det var ikke bare Crystal Palace-spissen som snakket om Wan-Bissakas prestasjoner. Erik ten Hag la også inn et par ord om forsvarsspilleren.

— Vi alle vet om hans defensive kvaliteter, og for meg trenger han bare selvtillit for å bli presset til å gå mer fremover, fordi når han går fremover, kan han skape mulige målsjanser for oss.

Aaron Wan-Bissaka ble kåret til banens beste av United-fansen og ble nest best i lesernes spillerbørs her på United.no, men han har også vært viktig i flere andre kamper.

Senest i derbyet på lørdag, der han spilte en viktig rolle i utlikningen til Bruno Fernandes. Forsvarsspilleren hadde også en målgivende pasning i seieren mot Burnley i Carabao Cupen.

aaron1
IMPONERENDE: Aaron Wan-Bissaka har imponert stort den siste tiden.

 

 

 

Powered by Labrador CMS