Fabio ønsker seg en Telles-utfordrer til Wan-Bissaka

Fabio da Silva er imponert over utviklingen til Aaron Wan-Bissaka, men håper gamleklubben signerer en ny høyreback for å tvinge 23-åringen ut av komfortsonen.

Publisert Sist oppdatert

I et intervju med forteller den tidligere United-backen at han var usikker på om Wan-Bissaka kunne utøve rollen som en back som både skal forsvare seg og angripe på Old Trafford.

Nå har pipa fått en annen lyd.

– Han har utviklet seg masse, og kan utvikle seg enda mer. Han er mye bedre offensivt enn da han kom. Han kan bli en fantastisk spiller, sier Fabio i et intervju med Manchester Evening News.

Mens den brasilianske 30-åringen spiller i dag for Nantes, hadde Wan-Bissaka en av sine beste United-kamper i 9-0-showet mot Southampton. Høyrebacken scoret det første selv og hadde også innlegget til Anthony Martial på 8-0.

TVILLINGENE: Fabio, her sammen med Rafael. Uten at vi prøver oss på hvem som er hvem.

Fabio lar seg imponere, men håper Manchester United vil gjør det samme grepet med Wan-Bissaka som de gjorde med Luke Shaw i sommer.

– Shaw er inne i sin beste sesong så langt i United-karrieren, og det er Alex Telles som har gjort ham bedre. Det gjør en forskjell når du vet at du mister plassen din hvis du ikke jobber hardt og spiller godt, sier Fabio.

– På samme måte vil det hjelpe Wan-Bissaka å utvikle seg hvis de henter inn en god høyreback. Det er det som får spillerne til å kjempe for plassen sin og forbedre seg.

– Spiller du hver eneste kamp uten noen konkurranse kan du bli komfortabel, og det er ikke bra for deg.

Powered by Labrador CMS