Manchester United v Burnley - Carabao Cup Fourth Round

– Det er klart han har en fremtid

Publisert Sist oppdatert

Aaron Wan-Bissaka fikk sin første tellende kamp fra start under Erik ten Hag og leverte en strålende målgivende pasning på Uniteds 1-0-mål da Burnley ble slått 2-0 i ligacupen onsdag kveld.

Etter kampen fortalte Ten Hag at det er andre grunner enn at han ikke bare er god nok eller passer inn i planene som gjør at han ikke har fått spille.

– Han har hatt noen gode år her i Manchester United, men siden starten av denne sesongen har han vært mye syk og skadet, så han har hengt etter i utviklingen.

– Fra vi kom tilbake etter den lille pausen var han i form og han kunne trene med laget. Vi ser at han utvikler seg og at kondisjonsnivået hans blir bedre, prestasjonsnivåene blir bedre, og jeg er veldig fornøyd med prestasjonen hans i denne kampen.

Se Wan-Bissaka sin strålende målgivende pasning her:

 

Så er spørsmålet om høyrebacken har en fremtid under Ten Hag i United. Manageren selv gjorde det han kunne for å dempe spekulasjonene om at Wan-Bissaka er på vei bort fra klubben.

– Det er klart han har en fremtid, sa Ten Hag ifølge Manchester Evening News.

Tidligere United-spiller og nå ekspert hos Sky Sports, Gary Neville analyserte Wan-Bissakas prestasjon på følgende måte:

– Han er ganske solid defensivt, men det forventes mye av en moderne back. Vi sier ofte at han ikke er god nok med ballen. Jeg er enig i det, men den assisten var helt strålende.

Det har de siste ukene vært mye spekulasjoner rundt fremtiden til 25-åringen. West Ham, Wolverhampton eller en retur til Crystal Palace har vært destinasjonene som har vært nevnt hyppigst.

Januarvinduet åpner om ti dager og om cirka 40 dager har vi iallfall fått klarhet i hvor Wan-Bissaka skal spille fotball det neste halvåret.

Powered by Labrador CMS