Disse spillerne er ute for United

Publisert Sist oppdatert

Siste oppdatering: 27. april

Marcus Rashford Palace (B)?

Haltet da han vandret gjennom pressesonen etter FA-cupsemifinalen mot Coventry. Var ikke med mot Sheffield United med det som ble beskrevet som en mindre skade, og på fredagens pressekonferanse sa Ten Hag at han forventer samme tropp som mot Sheffield, i tillegg til at Mount ville være tilbake.

Raphaël Varane – starten av mai?

Måtte ut ved pause mot både Brentford og Chelsea, og stod over mot Liverpool, Bournemouth, Coventry og Sheffield United. Klubben bekreftet to dager før kampen mot Bournemouth at franskmannen er ute i flere uker og at håpet er at han er tilbake i sesongens siste kamper. I en Q&A på klubbens hjemmeside før kampen mot Burnley sa Ten Hag at Varane ikke er for langt unna.

Jonny Evans – starten av mai?
Hadde én dag på trening før han fikk 20 minutter som innbytter mot Chelsea og så måtte ut igjen. Har mistet de fire siste kampene, men i likhet med Varane antydet Ten Hag i en Q&A at Evans bør være tilbake til sesongens siste kamper. 

Victor Lindelöf – starten av mai?

Måtte ut i Brentford-kampen med en muskelskade og United bekreftet, 2. april, at svensken vil være ute av spill i en måneds tid. I samme Q&A som de to ovennevnte sa Ten Hag at Lindelöf ikke burde være for langt unna en retur. 

Lisandro Martinez – starten av mai?
Fikk en muskelskade på trening etter Brentford-kampen, og United bekreftet, 2. april, at argentineren vil være ute av spill i en måneds tid. På pressekonferansen før Burnley-kampen sa Ten Hag at Martinez trener på gress igjen, og at håpet er at han trener med resten av laget igjen i løpet av en uke.

Luke Shaw – starten av mai?
Det ble spekulert i at Luke Shaws sesong kunne være over, men i klubbens uttalelse om skaden ble det meldt om «noen måneder». På pressekonferansen før Burnley-kampen sa Ten Hag det samme som med Martinez, at han trener på gress igjen og at han forhåpentligvis trener med resten av laget igjen i løpet av neste uke.

Anthony Martial - starten av mai?
Var ute mot Bayern og Liverpool på grunn av sykdom, og har ikke vært med siden på grunn av lyskeproblemer. 24. januar bekreftet klubben at Martial har vært gjennom en vellykket operasjon, og at han var ventet tilbake om cirka ti uker. 

Det er over tre måneder siden, men før kampen mot Burnley sa Ten Hag at også Martial er tilbake i lett trening på gress igjen, og at han muligens kan trene med resten av laget i løpet av en ukes tid.

Tyrell Malacia – usikkert
Venstrebacken dro med seg en skade fra forrige sesong inn i denne, og mistet hele sommeren. I oktober meldte lokalavisa at Malacia jobber seg tilbake fra en kneoperasjon, og at han trolig ville være tilgjengelig igjen før 2023 er omme, men klubben bekreftet 1. desember at Malacia måtte gjennom en ny operasjon etter et tilbakeslag under rehabiliteringsperioden. Det virker nå usannsynlig at han er tilbake før sesongslutt.

Powered by Labrador CMS