Sjekk Ole-showet til Henrik!

Ny episode av «100% United» hver onsdag!

I «100% United» skal vi i løpet av de neste månedene følge seks United-supportere og deres hverdag mens Ole Gunnar Solskjær leder klubben de følger gjennom tykt og tynt.

Supporterne er utstyrt med hvert sitt kamera og skal dokumentere alt fra fotballdiskusjonene ved frokostbordet til scenene som utspiller seg i TV-stua.

Episode 10

Tim forsøker å overbevise Lena om at de skal ha et United-element i bryllupet sitt, Roger returnerer til Trondheim med United-gaver til Oliver og Ada, Simba promper, mens Paul Pogba redder dagen fra straffemerket mot West Ham.

Episode 9

Tårene triller når Roger kommer «hjem» til Old Trafford sammen med kameraten Aron. Sammen får de se mannskapet til Ole Gunnar Solskjær tape 0-1 for Barcelona. På Valdres forvandler Vanja lillebrorens Liverpool-rom, mens Henrik har kjøpt en ny United-gave til Cathrine.

Episode 8

Jørgen og Jeanette tar oss med til Manchester når Ole Gunnar Solskjær leder sin første kamp etter ansettelsen, Henrik lurer Cathrine (igjen), og i Trondheim har Roger kvalitetstid med sønnen Oliver.

Episode 7

Roger taper et veddemål når United ryker ut av FA-cupen og må løpe gjennom Trondheims gater i Adams drakt. Vi blir med Vanja på treningsleir til Kypros, og Kristin mimrer på loftet. I Laksevåg overrasker Henrik kjæresten med et romantisk «stunt», mens Jørgen og Jeanett endelig kan flytte inn i sin nye leilighet.

Episode 6

Sjette episode gir vi tittelen «Mirakelet i Paris». Hele følelsesregisteret er i sving når gjengen følger den legendariske Champions League-kampen mot PSG. Latter, tårer, sinne, forbauselse og improviserte byturer – denne episoden har det meste! I tillegg får vi vite mer om Cantona-tatoveringen til Tim og den nye leiligheten til Jørgen og Jeanette.

Episode 5

I femte episode blir vi med Henrik og Tim til Manchester, der de får tidenes berg-og-dalbane-opplevelse i 3-2-seieren mot Southampton. I Porsgrunn må Jørgen kjempe med kjæresten om TV-stua, mens Vanja utfordrer tvillingbroren sin på fotballbanen.

Episode 4

Fjerde episode begynner fem dager før kampen mot Liverpool og avsluttes etter kampslutt. Roger viser oss hvor nervøs han er, Henrik filosoferer over kampens betydning på slalåmski på Geilo, mens Jørgen er spent på hvordan det vil bli å pendle med en Liverpool-supporter dagen etter oppgjøret.

Episode 3

I tredje episode får vi se hvordan det går når Henrik kjøper en jubileumsgave til kjæresten som ikke faller helt i smak, mens Jørgen og Jeanette viser oss planene for sin nye leilighet. Det blir også masse følelser når gjengen følger FA-cupkampen mot Chelsea.

Episode 2

I andre episode introduseres vi for Roger (37) og Jørgen (23), mens vi følger Tim og forloveden på deres tur til Manchester for å se storkampen mellom United og Paris Saint-Germain på Drømmenes Teater.

Episode 1

I første episode gjør vi oss kjent med Henrik (24), Vanja (18), Kristin (41) og Tim (39) når United slår Fulham 3-0, og vi får se hvordan Henrik overrasker kameraten sin med tur til Old Trafford.