Skader og karantener

skadekarantene

Skader:

Oppdatert 23. april

OBS: Returdatoene nedenfor er kun løse estimater og må derfor ikke tas bokstavelig.

Paul Pogba – uvisst
Måtte byttes ut mot Burnley 23. april som følge av en skade. Mourinho uttalte etter kamp at det var usikkert om han rekker kampen mot Man. City 27. april.

Zlatan Ibrahimovic – uvisst
Så ut til å ødelegge kneet mot Anderlecht torsdag 20. april, og skal sjekkes snarlig. Man frykter at sesongen kan være over.

Marcos Rojo – uvisst
Så ut til å pådra seg en lei leddbåndsskade mot Anderlecht, og kan i verste fall miste mange av de gjenstående kampene denne sesongen.

Juan Mata – langtidsskadet, uvisst
Sent fredag 31. mars kom sjokk-beskjeden om at Mata dagen før skulle være operert, og at han kanskje mister resten av sesongen. United har bekreftet operasjonen, men ikke hvor lenge spanjolen er ute. Fredag 7. april sa Jose Mourinho at han er langtidsskadet.

Chris Smalling – sesongen trolig over
Sendt hjem fra landslagssamling den 24. mars, angivelig som følge av en kneskade. Ifølge Mourinho den 31. mars, er det snakk om langtidsskade.

Phil Jones – sesongen trolig over
Trakk seg fra England-troppen på grunn av en skade 21. mars. Ifølge Mourinho den 31. mars, er det snakk om langtidsskade.

James Wilson – sesongen trolig over
Ble leddbåndskadet i kneet under utlånet til Derby i oktober, og ble operert torsdag 3. november. Supporterklubben så ham uten krykker og skinner tre uker senere, men sesongen skal etter det vi forstår være over for spissen.

Suspensjoner:

Ingen.

Suspensjonsregler (England):

5 gule kort innen 31. desember: 1 kamps karantene.

10 gule kort innen andre spillehelg i april: 2 kampers karantene.

15 gule kort i løpet av sesongen: 3 kampers karantene.

20 gule kort i løpet av sesongen: Innkalles til disiplinærkomiteen, som kan straffe spilleren slik den måtte finne det nødvendig.

Direkte rødt kort gir i de fleste tilfeller automatisk 3 kampers utestengelse.

Her kan du alltid se hvor mange gule kort hver United-spiller har.