skadekarantene

Skader:

Oppdatert 20. september

OBS: Returdatoene nedenfor er kun løse estimater og må derfor ikke tas bokstavelig.

Paul Pogba – oktober
Pådro seg tilsynelatende en hamstringskade mot Basel, og de første rapportene tyder på at han er ute i fire-seks uker, noe som betyr comeback enten midt i oktober eller sent i oktober.

Axel Tuanzebe – usikkert
Mourinho avslørte før Ligacup-kampen mot Burton 20. september at Tuanzebe var ute med en ryggskade. Det ble ikke gitt noen detaljer om mulig comeback.

Zlatan Ibrahimovic – desember?
Svensken er i opptrening etter korsbåndoperasjonen, og kan ifølge José Mourinho neppe ventes tilbake før ut på nyåret. Svenskens egne signaler tyder imidlertid på at det kan skje før den tid.

Marcos Rojo – tidligst i desember
I likhet med Zlatan røk Rojo korsbånd i kneet mot Anderlecht. Argentinerens skade skal imidlertid være mindre alvorlig. De første estimatene tydet på et fravær frem til september/oktober, mens det fra argentinsk hold har blitt antydet at han neppe vil være tilbake før over nyttår. Han var med på USA-turen, men Jose Mourinho sa 20. juli at Rojo i alle fall er ute til desember.

Suspensjoner:

Ingen i øyeblikket

Suspensjonsregler (England):

5 gule kort innen 31. desember: 1 kamps karantene.

10 gule kort innen andre spillehelg i april: 2 kampers karantene.

15 gule kort i løpet av sesongen: 3 kampers karantene.

20 gule kort i løpet av sesongen: Innkalles til disiplinærkomiteen, som kan straffe spilleren slik den måtte finne det nødvendig.

Direkte rødt kort gir i de fleste tilfeller automatisk 3 kampers utestengelse.

Her kan du alltid se hvor mange gule kort hver United-spiller har.

 

 


Tilbake til forsiden