STOLPEN HINDRET DRØMMEDEBUT: Wilfried Zaha viste lovende takter i debuten.

Zaha-glimt ikke nok

Wilfried Zaha, Fabio, Darren Fletcher og 11 mot 10 i en halvtime hjalp ikke for U21-gutta.

Manchester Uniteds U21-lag har fått en tøff start på sesongen. De stod med åtte poeng etter fem kamper så langt før fredagens hjemmekamp mot Stoke, og de blir stående med åtte poeng også etter kampen.

Stoke stjal nemlig med seg seieren i fredagens oppgjør, til tross for at de egentlig kun skapte én stor målsjanse i hele kampen. Corneren etter 57 minutter ble imidlertid headet kontakt i nettet, og selv om Stoke ble redusert til 10 mann etter et rødt kort like etter så maktet aldri United å slå tilbake.

Wilfried Zaha var imidlertid positiv.

Profil: Darren Fletcher

Fabio hadde ingen stor kamp, og ble uansett byttet ut ved pause, mens Darren Fletcher, som fortsatte comebacket sitt, fortsatt har mye å gå på før han kan være aktuell for førstelagsspill.

Spiss Will Keane ble etter hvert sårt savnet. Han forsvant nemlig ut etter et stygt kutt i hodet allerede etter et drøyt minutt.

United:  Ben Amos; Guillermo Varela, Tom Thorpe, Michael Keane, Reece James (Ben Pearson, 90+2); Wilfried Zaha, Darren Fletcher, Charni Ekangamene, Larnell Cole, Fabio (Jack Barmby, 46.); Will Keane (Tom Lawrence, 05.)

Innbytterne: Pierluigi Gollini, Donald Love

Mer U21: Tabellen terminlistenspillerstatistikk

SLIK VAR KAMPEN LIVE:

United U21 – Stoke U21 0-1 (startet 14)

1.min: Kampen er i gang.

2.min: Will Keane er på sidelinjen nå. Keane med en smell i hodet, og blodet renner nesten utover. Så voldsomt er det. Må byttes ut.

5.min: Lawrence kommer inn for Keane, som har vært ute av banen siden 2. minutt.

7.min: Kampen spilles forøvrig på Carrington, bak såkalte «lukkede dører».

13.min: Kjempesjanse for Darren Fletcher. Får ballen heltumarkert og uten noen foran seg på 16-meter. Skyter, men langs bakken, halvhardt og rett på keeper.

23.min: Helt jevn kamp så langt. Med få sjanser. Zaha har ikke fått vist seg frem på høyrekanten.

26: Moyes har sett på til nå, men er nå på vei til pressekonferansen. Så fort vi får sitater fra den, så kommer de i saken om pressekonferansen her på united.no.

28.min: Ny kjempesjanse til United. Zaha med ballen sentralt, kan sende til en lagkamerat, men akselerer, passerer motspiller, kommer alene med keeper, men avslutter på feil side av stolpen.

35. min: Grusom Stoke-takling på Fletcher. Knotter opp og frem rett i Fletchers legg. Heldigvis gikk det bra. Kunne egentlig vært rødt, men spilleren slipper med gult.

45.min: Pause. Jevn spillemessig omgang, men United med omgangens to største sjanser. Er vel verdt å tro at verken Zaha eller Fabio er aktuelle for Arsenal siden de spiller her.

46.min: 2. omgang i gang. Barmby inn for Fabio i pausen.

50.min: Zaha skaper en ny sjanse med farten sin, legger inn, men keeper er raskt ute, blokkerer og United setter avslutningen over fra kort hold.

51.min: Zaha igjen på høyrekanten, kommer seg inn i feltet, ned til dødlinja, skyter, men keeper får slått ut.

54: Gult kort til Tom Lawerence.

57:MÅL. Corner fra høyre for Stoke heades kontant i nettet på første stolpe av Thomas.

63,min: RØDT KORT til Stokes venstreback. Gult mot Fletcher i 1. omgang, og nytt gult nå. United får en halv time mot 10 mann.

67.min: Målet kom egentlig uventet, da United har vært laget som har skapt noe. United trykker nå på for en utlikning med 11 mot 10 mann.

71.min: Barmby gjennom i feltet, etter pasning fra Zaha, men går over ende etter en dytt. Dommeren vinker imidlertid spillet videre.

74.min: United har hatt et par cornere som har skapt litt kaos, men Stoke klarer foreløpig å stå imot.

84.min; Gult til Michael Keane for å stoppe en kontring. United presser, men klarer ikke å skape store sjanser.

88.min: United er litt tom for ideer. Ser ut som noe magi fra Zaha er det eneste som kan redde poeng i kampen.

92: Pearson inn for United. James ut.

95. SLUTT. United tapte mot Stoke.

* Kampen sendes altså live på TV2 Sumo. I pausen sendes pressekonferansen til Moyes før Arsenal-kampen samme sted.