Wilson utlignet på overtid

United-spissen fikk 25 minutter for Brighton mot Derby County mandag ettermiddag.

I jakten på opprykksplass så det bekmørkt ut for de blå- og hvitstripete mot slutten av oppgjøret på Pride Park Stadium.

Men etter 67 minutter, bare fire minutter før Derbys 1-0-scoring, kom James Wilson inn.

Og det skulle betale seg.

Tidligere Aston Villa-spiller Andreas Weimann scoret kampens første etter 71 minutter spilt. Hans første skuddsforsøk ble reddet av Brighton-målvakten, mens returen satte han i mål.

Og 12 minutter senere skulle vondt bli til verre for sørkystlaget. Lewis Dunk fikk sitt andre gule kort, og ble utvist, etter en fryktelig takling på Craig Byson.

Men fem minutter på overtid dukket det opp en United-spiller og sørget for poeng til Brighton. Et hjørnespark ble svingt inn på 20-åringen som gjorde 1-1 etter 95 minutter spilt.

Dermed er Brighton à poeng med Middlesborough (88) som ligger på andreplass på tabellen.

Annet nytt i Championship er at Burnley med 1-0-seier over Queens Park Rangers mandag kveld sikret opprykk til Premier League.