Vant kampen om tredjeplassen

Sam Byrne scoret et av målene da United slo Co. Tyrone på straffer og sikret seg tredjeplasseni Milk Cups Globe-seksjon.

Det sto 2-2 etter ordinær spilletid, men Uniteds U17-lag holdt hodet kaldest i straffesparkkonkurransen og vant den 4-2. Dermed fikk de sin revanse etter å ha tapt åpningskampen mot nettopp Co. Tyrone og etter å ha tapt på straffer mot Strikers FC onsdag.

Lagene fulgte hverandre tett hele kampen. Sam Byrne skaffet United ledelsen i første omgang da han driblet seg inn fra kanten og scoret med en lekker avslutning, men Co. Tyrone utliknet like etterpå med en hardt langskudd. Et drøyt kvarter ut i andre omgang gikk United opp i ledelsen igjen da Andreas Pereira headet inn 2-1-målet. Det resultatet holdt seg lenge og det så ut som United skulle ta hjem seieren, men i siste spilleminutt utliknet Co. Tyrone. Dermed ble det klart for straffesparkkonkurranse.

Det ble like jevnt der. James Weir scoret Uniteds første og Co. Tyrone gjorde det samme. Liam Grimshaw bommet så på sitt forsøk, noe som ga Tyrone muligheten til å skaffe seg overtaket, men også de bommet. Jack Wilson og Joe Rothwell gjorde så sin jobb og scoret på deres forsøk, før Co. Tyrone bommet på sin fjerde straffe. Pereira hadde da muligheten til å avgjøre kampen. Han viste ingen tegn til nerver og scoret, og sørget for at United vant 4-2.

United: O’Hara, Weir, McConnell, McNair, Rowley, Pereira, Rothwell, Pearson (Harrop 46), Goss (Grimshaw 62), Wilson, Byrne