Vant miniderbyet

Gribbin ordnet seier i U18-lagets byderby.

Det var en god generalprøve til søndagens kamp mot City: U18-laget vant lørdag ettermiddag 1-0 mot Manchester City.

Kampen ble spilt på Moss Lane i Altrincham, der reservene spilte hjemme før.

Den første omgangen virker ikke å ha vært et fyrverkeri, men United skal ha vært best, og kort tid før pause hadde Marcus Rashford en brukbar sjanse for United, uten å klare å omsette sjansen i scoring. Men United var best i byen, og Callum Gribbin sørget for at resultattavla også viste det. Gribbin scoret på et flott frispark, og ble med det matchvinner i miniderbyet.

Fosu-Mensah, Hamilton og Rashford skal ha vært gode for United.

Og ikke nok med det: U16-laget vant 2-0 mot Manchester City (melder Tony Park), og i en kamp mellom to supporterlag vant United 8-4. Vi får håpe at også helgens fjerde byderby mellom United og City ender med rød seier.

Og gjerne 8-4.

United 1-0 (0-0) City

Sted og tid: J. Davidson Stadium Altrincham
Turnering: Barclays U18 Premier League (sluttspill)

Uniteds lag: George Dorrington, Charlie Scott, Axel Tuanzebe, Timothy Fosu-Mensah, Cameron Borthwick-Jackson, Callum Gribbin, Devonte Redmond, Jordan Thompson, Ethan Hamilton, Ruairi Croskery, Marcus Rashford.

Uben.innb.: Oliver Byrne, James Dunne, Callum Whelan, Faustino Makela, Angel Gomes.

Spillerstatistikk     Tabell     Kamper og res.