United startet med seier

United U19-lag deltar i Dallas Cup denne uka, og fikk en fin start på turneringen.

Meksikanske Club America ble nemlig slått 2-0 i natt. Innbytter James Wilson scoret begge målene i 2. omgang.

Ifølge manutd.com tok United kommandoen i kampen fra start av. Charni Ekangamene, James Weir, Dæhli og Ben Pearson kontrollerte på midtbanen, og Adnan Januzaj og Jack Barmby skapte store problemer for meksikanerne på topp.

Tross flere sjanser ble det imidlertid ikke scoring før pause.

Og i omgangens siste minutt måtte keeper Pierluigi Gollini redde en straffe for å holde 0-0 til hvilen.

Etter 65 minutter tok United imidlertid ledelsen. Wilson ble spilt gjennom på venstresiden, og skjøt under keeper. I kampens siste minutt, på overtid av overtiden, kontret United, og Wilson fikk løpe bortimot alene fra midtbanen mot keeper, og satte punktum.

Mandag kveld møter United Dallas Texan i sin andre kamp i turneringen.

United: Gollini; Hendrie (Rudge), Fornasier, Blackett, James; Weir, Ekangamene (Grimshaw), Pearson, Daehli; Januzaj; Barmby (Wilson).

<iframe width=»542″ height=»315″ src=»http://www.youtube.com/embed/9kGdmlv-iGE» frameborder=»0″ allowfullscreen></iframe>