Snudde 0-1 til 4-1-seier

LIVE: James Wilson ble firemålsscorer!

Manchester United sine reserver møtte naborival Manchester City til Manchester Senior cup-finale.  Her følger live-dekningen fra oppgjøret som United altså vant med komfortable sifre. James Wilson satte inn samtlige mål for rødtrøyene, og var ble så utvilsomt kveldens store spiller.

Man. Uniteds lag: J. Pereira, Vermijl, Varela, McNair, Thorpe, Pearson, Janko, Rothwel,  Wilson, A. Pereira, Lawrence

Benken: Harrop, O’Hara, Goss, Willock, Evans.

Manchester City: Gunn, Bossaerts, Maffeo, Byran, Tasende, Fofana, Glendon, Poso, Ntcham, Cole, Hiwula

Manchester United – Manchester City 4-1

19.40: Lagoppstillingene er nå klare og det er kun 20 minutter til kampstart.

19.59: Lagene har entret banen.

20.00: United som skal sparke det hele i gang.

20.00: Der er vi i gang!

20.04: Ingen av lagene har skapt noen store sjanser disse første minuttene.

20.08: City får et frispark rett utenfor 16-meteren. Varela som feller City-spilleren.

20.09: Frisparket blir skutt rett i muren og går til corner for City.

20.09: Corneren taes kort, legges deretter ut til en annen City-spiller før han legger ballen mot bakerste stolpe. Der er Pereira og bokser ballen ut igjen.

20.11: Kampen har roet seg litt nå.

20.13: City som har det meste av ball nå, men United ligger bra bakover og de lyseblå skaper lite.

20.14: Stor sjanse for City nå. Fofana med en strålende pasning til en City-spiller som kommer seg ned til dødlinjen, men innlegget hans blir blokkert av Vermijl og til corner.

20.15: Corneren heades ut av Janko.

20.16: MÅL! City i ledelsen. Det er Fofana som sender Cole igjennom. Han avslutter fra skrått hold og Pereira gir en retur rett i beina til Hiwula som enkelt setter ballen i mål. Fullt fortjent ut fra spillet de første femten minuttene.

20.17: City har hatt det meste av ball nå og United har ikke skapt en eneste sjanse.

20.19: Dagens første gule kort går til Bossaerts. Det er Varela som blir felt. Han får ballen på backen sin og setter fart innover, men blir så felt stygt av Bossaerts.

20.21: Pearson med en god pasning til Wilson som viser farten sin og rykker i fra. Kommer seg nesten alene med keeperen, men blir løpt opp av en City-spiller før han mister ballen.

20.25: Igjen viser Fofana hvilken spiller han er. Drar av et par United-spillere før han sender Cole igjennom. Cole legger et lavt innlegg inn mot boksen, men United får klarert til corner.

20.25: Corneren sendes helt tilbake til City-forsvaret og de starter angrepet på nytt.

20.29: Så skaper United noe. Lawrence får en løpeball og ender i en løpeduell med en City-spiller. City-spilleren er derimot lur og bryter foran Lawrence. Han vil ha frispark, men dommeren rører seg ikke.

20.30: Pellegrini ser ut til å kose seg på kamp der han trykker på telefonen.

20.31: En liten drikkepause i det en City-spiller ligger nede.

20.32: Der er spillet i gang igjen.

20.34: United er begynt å etablere litt spill nå, men skaper ingenting.

20.38: Mye dueller akkurat nå og lite fint spill mellom lagene. Ingen sjanser.

20.42: City har fortsatt god kontroll på kampen og triller mye ball.

20.43: Fofana og Cole leker til tider med dette United-laget. Nå sist Cole, da han knuste Varela i en skulder-mot-skulder-duell.

20.44: Endelig får vi en avslutning, denne gangen er det Ntcham som skyter fra ca. 25-30m. langt utenfor målet til United.

20.45: Janko tror han er alene med keeper, men City får frisparket. Det ser ut som City-spilleren filmer…

20.46: Et minutt tilleggstid.

20.47: MÅL!!! Herregud for en spiller James Wilson er. Han får ballen litt inne på City sin halvdel og går hele veien igjennom tre-fire City-spillere før han legger ballen i lengste hjørnet for keeper og United har utlignet!

20.48: PAUSE! United klarte altså å score på sin første avslutning på mål for dagen og lagene går dermed til pause med stillingen 1-1. City har vært det klart beste laget med mye ballbesittelse, men har ikke skapt så mye. United så og si usynlig foran Citys mål.

21.01: Lagene er nå på banen og og klare for å starte 2.omgangen. United gjøre et dobbeltbytte. Harropp og Callum kommer inn for United. Litt usikker enda hvem som har gått ut. City gjør også et bytte.

21.02: Der er 2.omgang startet.

21.06: Callum Evans kom inn for Varela og Josh Harrop kom inn for Josh Rothwell.

21.07: Dagens andre gule kort går til en United-spiller for en felling av Cole. Kommer alt for sent inn i duellen ved midtbanen og City-spilleren får et korrekt idømt frispark.

21.07: City er nære å score igjen, men denne gangen kommer Pereira tidsnok ut og plukker ballen rett foran City-spilleren.

21.08: MÅL! JAMES WILSON IGJEN! Denne gangen gjør han ikke alt selv. Han får en fantastisk stikker mellom back og stopper hos City og alene med keeper er Wilson iskald. United leder dermed 2-1 etter å ha hatt kun to avslutninger på mål!

21.10: United er nære igjen. Denne gangen er det Wilson som er servitør, med en utsøkt stikker igjennom til Pereira. Pereira er alene, men i det han skal avslutte blokkerer en City-spiller til corner.

21.11: Corneren bllir aldri farlig fra United. Så gjør City et bytte, Olivier Ntcham ut for James Horsfield.

21.13: Pereira får ballen ved Citys 16-meter og legger en smart stikker mot Wilson, men pasningen blir litt for hard og går rett til keeper.

21.14: Så får City en avslutning, fra ca. 18 meter, men den går rett på keeper.

21.15: Nå er det United som har full kontroll her, men City er ikke direkte ufarlige på kontringer.

21.16: Pearson herjer på midtbanen for øyeblikket og oppfører seg som en terrier. River og sliter i alt lyseblått og vinner ballen tilbake gang på gang.

21:17: Flott spill av United! Wilson har ballen på 20 meter og prøver å flikk-flakke med Lawrence, men pasningen fra han blir litt for upresis og keeperen får klarert. City prøver så å kontre og Fofana prøver en lur chipp fra ca. 40 meter, men Pereira har full kontroll.

21:19: NÅ er det United som kjører! Spillerne triller ball i hatt med City-forsvaret og den ender til slutt opp hos Wilson. Han får skutt, men det blir blokkert til corner.

21.20: Corneren går rett i klypene til City-spillerne.

21.20: Så ligger Janko nede med en skade, ser ut til å ha fått krampe.

21.21: Janko er på bena igjen og spillet kan fortsette.

21.23: City får en corner. Den slås på bakerste mot Cole, men United får klarert.

21.23: MÅL! Wilson herjer med City-forsvaret! Pearson vinner nok en gang ballen tilbake på midtbane for United og ser opp. Der ser han en Wilson på vei igjennom, sender ballen perfekt og Wilson er nok en gang iskald alene med keeperen. Hattrick-hero!

21.25: Nå triller United til tider ball i hatt med City. Gutta leker seg med ballen her!

21.26: Frispark til City langt inne på deres egen banehalvdel. Pereira og en City-spiller i duell og det ser ut til at Pereira bruker armen.

21.27: City-spilleren ligger enda nede med noe som ser ut som en hodeskade…

21.28: Så får vi en streaker på banen! Han kommer seg fort av igjen.

21.28: Spillet er i gang igjen.

21.31: Se på Wilson! Drar av to City-spillere som ingenting og prøver å sende Lawrence igjennom, men pasningen blir for hard og går utenfor dødlinjen.

21.33: City-spillerne har nå femten minutter igjen til å ta igjen denne 3-1-ledelsen. Det er United som har vært best i 2.omgang.

21.34: City får frispark i farlig posisjon etter en stygg takling på Fofana. Frispark på ca. 17 meter.

21.35: Frisparket går rett i muren og United kan kontre. Det er 3v3 og Harrop fosser fremover med ballen før han blir revet ned av Tasende. Tasende får et fortjent gult kort og United får frispark.

21.37: Frisparket slås kort til Wilson som ender opp med å miste ballen. Dårlig utnyttelse av frisparket.

21.37: Ti minutter igjen nå.

21.38: MÅL! Wilson scorer sitt fjerde mål og punkterer dermed kampen. Pearson vinner igjen ballen og legger den videre til Lawrence som sender Wilson alene med en annen City-spiller. Wilson er sterk og holder City-spilleren unna i det han skyter United til 4-1!

21.40: Denne kampen er avgjort. United har hatt full kontroll siden de gikk opp til 2-1 og City har skapt lite. Nå er det 4-1 og United kan så og si løfte trofeet etter kampslutt.

21.41: United får corner.

21.42: Corneren blir aldri farlig fra United og City får ballen.

21.43: Wilson blir overraskende nok, kåret til banens beste. Vi gratulerer!

21.44: United gjør nok et bytte. Firemålsscorer Wilson skal ut og inn kommer Matthew Willock.

21.45: Kun to minutter igjen av ordinær tid nå. City har enda ikke hatt en farlig sjanse i 2.omgang.

21.47: Fire minutter blir lagt til.

21.47: Willock får gult kort etter svært få minutter på banen.

21.49: To minutter igjen av kampen. Ingenting spesielt har skjedd disse siste minuttene i en kamp som er avgjort.

21.51: Cole og Fofana viser igjen hvor samspilte de er, men Pearson løper opp Fofana og presser han til å miste ballen ved Uniteds dødlinje. Utspark fra mål fra United.

21.51: SLUTT! United vinner hele 4-1 mot naborivalene Manchester City og kan dermed ta med seg Manchester senior cup-trofeet hjem!