Ungguttene vant 7-0!

Jack Barmby (bildet) var en av målscorerne da United tok sin andre seier på to dager i Milk Cup.

United imponerte om mulig enda mer i tirsdagens kamp mot County Tyrone, enn de gjorde mot Zamora dagen før. Etter en fantastisk andre omgang, ble stillingen hele 7-0 i de rødes favør.

United gjorde flere endringer på lagoppstillingen fra første oppgjør, men fikk en god start på kampen og Wilson sendte laget i ledelsen etter ti minutter. Det ble også stillingen til pause, men etter hvilen kom ungguttene på banen med et ekstra gir. Fem minutter ut i andre omgang satte Van Velzen inn Uniteds andre, før Joe Rothwell økte ledelsen drøye sju minutter senere.

Senere i omgangen tegnet også Jack Barmby seg på scoringslisten, før Rothwell ga United en 5-0-ledelse med sitt andre mål for dagen. I sluttminuttene scoret Gorre og Rudge to raske scoringer, og fastsatte sluttresultatet til 7-0.

Allerede onsdag kveld venter siste gruppespillkamp mot Hartlepool.

United – Co.Tyrone 7-0 (1-0)

10. min.: 1-0 Wilson41. min.: 2-0 Van Velzen48. min.: 3-0 Rothwell62. min.: 4-0 Barmby66. min.: 5-0 Rothwell70. min.: 6-0 Gorre70+1. min.: 7-0 Rudge

United: Sutherland, Hendrie (Dæhli), Blackett, Ekangamene, McCullough, Rothwell, Wilson (Barmby), Van Velzen (Gorre), Wilkinson, Weir, Lawrence

OBS: I Milk Cup-turneringen spilles det 2×35 minutters omganger.