Uavgjort for U18 også

John Cofie (bildet) scoret Uniteds mål i 1-1-kampen mot Middlesbrough.

Cofie scoret for reservene torsdag og fortsatte storformen ved å sende United i ledelsen halvveis i første omgang. Nordmannen Etzaz Hussein sendte Cofie gjennom med en god gjennombruddspasning før spissen rundet keeper og enkelt satte inn sitt fjerde U18-mål på like mange kamper.

Ryan Brobbel hadde en god mulighet for gjestene like før pause, men United-keeper Liam Jacob fikk slått skuddforsøket til corner. På den påfølgende corneren fikk Brobbel muligheten igjen, og denne gangen satte han ballen i lengste hjørne fra 10 meter og gjorde så lagene gikk til pause med uavgjort.

1-1 ble også sluttresultatet, etter at Curtis Edwards hadde en god mulighet til å sikre Boro de tre poengene i sluttminuttene, men forsøket fra kort hold ble reddet. Dermed er United fortsatt ubeseiret denne sesongen.