U 18 slo Blackburn

Ravel Morrison (bildet) scoret Uniteds to siste mål i 3-0 seieren borte mot Blackburn.

Paul McGuinness’ gutter slo City hele 6-1 forrige helg, og det store spørsmålet var om laget kunne følge opp dette med seier mot Blackburn på Brockhall Village idag. United skuffet ikke, og vant fortjent 3-0 etter to mål av Ravel Morrison og ett av Jesse Lingard. Juniorene har nå vunnet fire strake seiere.

United kom best i gang, og etter 24 minutter gikk de opp i ledelsen etter et nydelig angrep. Michael Keane crosset ballen ut på venstresiden hvor Sean McGinty spilte nydelig vegg med Paul Pogba, for deretter å slå ballen inn i feltet på første touch. Der ventet Jesse Lingard som på spektakulært vis sendte ballen bort i lengste hjørne på hel volley.

United var det beste laget i første omgang, og Ryan Tunnicliffe holdt på å øke ledelsen etter 35 minutter, men Blakckburns keeper reddet skuddet fra 16-meteren. United-keeper Sam Johnstone var bare i aksjon ved én anledning i første omgang da han reddet et forsøk fra Toni Vastic rett før pause.

Ravel Morrison var relativt usynlig den første timen av kampen, men stortalentet skulle virkelig vise seg frem mot slutten av kampen. Først etter 72 minutter da Lingard slo inn i boksen etter en kort corner. Paul Pogba var først på innlegget, og la elegant ut til Morrison som dundret ballen i mål på halv volley – 2-0 til United.

Men Morrison hadde mer på lager. På overtid fikk han tak i ballen og fastsatte sluttresultatet da han plasserte ballen ned i venstre hjørne fra omtrent 20 meter. Hvis Morrison greier å holde fokus på fotballen er det gode muligheter for at unggutten skal få en lysende karriere.

United vant med dette en fortjent 3-0 seier mot Blackburn. Seieren kunne vært større, men verken Jesse Lingard, Ryan Tunnicliffe eller Larnell Cole greide å sette ballen i nota i andre omgang.

Blackburn – United 0-3 (0-1)

24 min: 0-1 Jesse Lingard72 min: 0-2 Ravel Morrison90 min: 0-3 Ravel Morrison

United: Sam Johnstone; Michael Keane, Tom Thorpe, Michele Fornasier, Sean McGinty; Larnell Cole, Ryan Tunnicliffe, Paul Pogba, Jesse Lingard (Charni Ekangamene, 84); Ravel Morrison, Gyliani van Velzen (Thomas Lawrence, 74).

Ubenyttede reserver: Alberto Massacci, Joseph Coll, Jack Barmby

Juniorenes neste kamp er lørdag 5. mars. Da venter Stoke på hjemmebane.