U 18 med overtidsseier!

Juniorene vant 3-2 mot Blackburn etter straffescoring av William Keane (bildet) på overtid.

Manchester Uniteds U 18-mannskap møtte idag Blackburn på Carrington. United lå under to ganger, men snudde kampen og avgjorde med en straffescoring på overtid.

Det tok ikke lang tid før kampen våknet til liv og allerede etter fire minutter plasserte Jamie McClaren ballen mellom Johnstone i United-buret og nærmeste stolpe. United kom imidlertid tilbake, og etter 28 minutter scoret Ravel Morrison på et skudd fra utenfor 16-meteren som gikk via en Blackburnspiller.

Lagene gikk til pause på stillingen 1-1, men det skulle bare gå tolv minutter av andre omgang før Blackburn igjen tok ledelsen. Denne gangen var det gjestenes Anthony O’Connor som headet ballen i mål.

Etter dette hadde begge lag store sjanser til å score, men hverken Pogba eller Keane greide å få ballen i mål på sine sjanser før det var gått 76 minutter. Da fanget Larnell Cole ballen og driblet seg inn i boksen hvor han serverte Paul Pogba med en nydelig pasning. Pogba avsluttet på første touch og ballen forsvant opp i høyre vinkel.

I 89. minutt ble United nektet en soleklar straffe etter at Cofie ble felt. Til og med linjemannen signaliserte for straffe, men dommeren sa nei. Rettferdigheten skulle allikevel seire til slutt da Michele Fornasiers volleyskudd noe klønete ble handset av en Blackburnforsvarer på overtid. William Keane tok ansvar og plasserte straffen i mål.

United-juniorene tok med dette endelig en seier igjen etter tre uavgjortkamper på rad. De er fortsatt ubeseiret i ligaen og har 15 poeng på sju kamper.

Kampfakta:

Manchester United – Blackburn 3-2

4 min: 0-1 McClaren28 min: 1-1 Morrison57 min: 1-2 O’Connnor76 min: 2-2 Pogba 90 (+4) min: 3-2 W Keane (str.)

Laget: Sam Johnstone; Alberto Massacci, Tyler Blackett, Michele Fornasier, Tom Thorpe; Ryan Tunnicliffe, Larnell Cole (Jesse Lingard), Paul Pogba, Ravel Morrison, Paul Cofie, William Keane

Ubenyttede reserver: Liam Jacob, Sean McGinty, Charni Ekangamene, Michael Keane