U 18 knuste Stoke

Will Keane (bildet) med to mål for juniorene i 4-0 seieren borte mot Stoke.

Manchester United U 18 besøkte idag Stoke for sesongens åttende kamp i Academy League. United var før denne kampen ubeseiret i ligaen og stod med 15 poeng på sju kamper.

United kom best i gang og ble etter 14 minutter tildelt straffespark da Will Keane ble felt inne i 16-meteren. Han gikk selv frem og satte straffen i mål, akkurat som han gjorde da han avgjorde forrige helgs kamp mot Blackburn på overtid.

Etter en drøy halvtime var det årets toppscorer John Cofie som var frempå og lagde 2-0 etter en pasning fra Will Keane. Dette var Cofies sjette ligamål og trettende totalt for U 18 denne sesongen. Fem minutter før pause var Will Keane igjen på farten og faststte pauseresultatet til 3-0 etter å ha motatt en langpasning fra Ryan Tunnicliffe og hamret ballen i mål helt inne ved stolpen.

Etter pause fortsatte United presset, og kjempetalentet Paul Pogba scoret sitt tredje på tre kamper etter skadeavbrekk og fastsatte sluttresultatet til 4-0 etter en times spill. United er dermed fortsatt ubeseiret og står med 18 poeng på åtte kamper. Både Keane og Cofie var igjen involvert i forspillet til denne scoringen og Pogba avsluttet med et godt skudd i vinkelen.

Etter dette skjedde det svært lite foran lagenes mål, og kampen ble en midtbankrig den siste halvtimen. United benyttet anledningen til å gi Giverin, Lawrence og Hendrie en snau halvtime på banen.
Paul McGuinness’ mannskap er dermed fortsatt ubeseiret i serien denne sesongen med sine 18 poeng på åtte kamper.

Stoke U 18 – Manchester United U 18 0-4 (0-3)

14 min: 0-1 W. Keane (str)
36 min: 0-2 Cofie
40 min: 0-3 W. Keane
59 min: 0-4 Pogba

Laget: Liam Jacob, Michael Keane, Tyler Blackett (Luke Giverin 66), Michele Fornasier, Tom Thorpe, Ryan Tunnicliffe (Luke Hendrie 66), Jesse Lingard, Paul Pogba, John Cofie (Thomas Lawrence 61), William Keane, Charni Ekangamene.

Ubenyttede reserver: Joseph Coll, Alberto Massacci.