U21-laget videre til sluttspillet

Mens det for alvor spøker for semifinaleplassen til U18-gutta etter 0-0 mot Fulham.

Se vår LIVE-oppdatering fra kampen nederst i artikkelen.

Med seier i dag ville Warren Joyces gutter sikre seg avansement og semifinale mot det som mest sannsynlig blir Liverpool i U21-versjonen av Barclays Premier League. Forut for dagens kamp er Tottenham allerede ferdig med sitt seriespill, og kan ikke hentes igjen på toppen av tabellen.

Før dagens kamp er det kun West Ham som kan forkludre Uniteds semifinaleplaner, men med seier i dag ville altså de røde djevlene være utenfor rekkevidde.

Og Sir Alex har ga definitivt Joyce litt hjelp når det kom til laguttaket i dag. Både Tom Cleverley og Alexander Büttner var med fra start for United.

Likevel var det ikke Cleverley, men Larnell Cole som sendte United i ledelsen etter kun syv minutters spill.

Og flere mål skulle det ikke bli. Tross spillemessig overtak gjennom store deler av kampen klarte ikke United å notere seg for flere scoringer, og selv om WBA hadde noen muligheter var det rettferdig at hjemmelaget stakk av med seieren.

Dermed er United videre til sluttspillet, men hvem de møter er enda ikke helt sikkert.

– Vil spille her hver dag

MUTV snakket med kampens eneste målscorer etter kampen, og Larnell Cole var veldig tydelig på at det er gøy å spille på Old Trafford.

– Det er her man vil spille hver helg og det kommer alltid til å være målet.

Med seieren i dag var avansementet sikret, og etter alle solemerker er det Liverpool som kommer til å vente i semifinalen. Cole tror det i likhet med kveldens match vil bli en tøff kamp.

– Liverpool blir knallhardt. Nå skal vi først møte dem i serien før en eventuell semifinale. Nå er vi så nære at vi vil hente hjem trofeet, avsluttet Cole.

U18 i hardt vær

Uniteds U18-lag hadde et vanskeligere utgangspunkt enn U21-laget før kveldens kamp da de gjestet serieleder Fulham.

Alt annet enn seier ville bety store vanskeligheter med å nå en semifinale i sluttspillet, men presset hjalp ikke Uniteds unge lovende.

Det endte 0-0 mot Fulham, og med det er United helt avhengige av at Everton taper poeng i sine siste kamper for å nå semifinalen.

U21: Tabell | Terminlisten | Spillerstatistikk

U18: Tabell | Terminlisten | Spillerstatistikk

Vi fulgte kampen LIVE:

1: Kampen er i gang på Old Trafford.

5: United kjører kampen så langt, men har enda ikke kommet til de store målsjansene.

7: 1-0 Flott spill av Manchester United. Etter nærmere 20 trekk havnet ballen nede hos Jesse Lingard ved kortlinja. Han fikk svingt ballen inn foran mål, og der ventet Larnell Cole som fikk dyttet ballen i mål fra kloss hold. United-dominansen har vært total så langt.

15: Januzaj og Lingard viste godt pasningsspill mens United fortsatte å kontrollere kampen.

20: Büttner fosset frem på kanten igjen som igjen fikk spilt fri Januzaj, men pasningen til Cleverley ble litt for upresis. Etter den påfølgende corneren viste United igjen vakkert kombinasjonsspill, men West Bromwichs sisteskanse fikk avverget skuddet fra Cole.

25: Nok en gang åpner United opp West Brom-forsvaret, men Lingard kom ikke til avslutning. Klasseforskjell på lagene så langt.

31: WBA med sin første mulighet for kampen. Tom Thorpe blir satt under press og mister ballen på 20 meter. Kun meget modig keeperspill fra Ben Amos avverger scoring i den situasjonen. Kom som lyn fra klar himmel.

35: Og der satt ballen i stolpen til Ben Amos. WBA ser farligere og farligere ut etterhvert som omgangen går mot slutten.

PAUSE: Da har lagene gått i garderoben på stillingen 1-0 til hjemmelaget. Den første halvtimen hadde United full kontroll, men WBA kom sakte men sikkert mer inn i det etterhvert som omgangen skred frem. Kampen kunne fort vært avgjort etter 25 minutter, men det enda åpent på Old Trafford.

Lingard, Cole, Büttner og Januzaj har vært toneangivende, mens Cleverley i stor grad har vært anonym. 1-0 holder for United, og skulle resultatet holde seg vil de være klare for semifinale.

46: Lingard fortsatte storspillet, men fant fortsatt ikke veien til nettmaskene. Nok en gang ble skuddet hans avverget av WBAs keeper.

53: Den andre omgangen begynte som den første med fullstendig United-dominans. Nok en gang var det Lingard som avsluttet, men desverre gikkskuddet nok en gang til side for mål.

60: Timen unnagjort på Old Trafford og United haddefortsatt en ettmålsledelse.

70: Igjen smaltdet, igjen var det Lingard og igjen avverget målvakten. God fotball i oppbyggingen av den muligheten av United.

77: Plutselig økteUnited tempoet og da hangikke forsvaret til WBA med. Vakkert veggspill og flikk igjennom til Tunnicliffe, men heller ikke denne gangen gikkballen i nettet.

81: Sjelden WBA-visitt i nærheten av Uniteds 16-meter, men skuddet gikk harmløst over målet til Amos.

90+1: Kjempesjanse for WBA. Innlegget fra venstre er hardt, men West Brom-spissen klarer ikke å få noe trykk i avslutningen og Amos kan plukke ballen uten noen store vanskeligheter.

SLUTT: Kampen er over på Old Trafford

United U21: Ben Amos, Marnick Vermijl, Alexander Büttner, Tom Thorpe, Michele Fornasier, Charni Ekangamene, Larnell Cole, Ryan Tunnicliffe, Adnan Januzaj, Tom Cleverley, Jesse Lingard.

Benken: Tom Lawrence, Joel Pereira, Luke McCullough, Luke Hendrie, Gyliano Van Velzen.