Ny seier for U21

Uniteds U21 slo West Ham 2-1. Vi fulgte kampen.

Mandag kveld møtte Uniteds U21-lag West Ham hjemme på Old Trafford.

U21-trener Warren Joyce stilte med et langt svakere lag enn han har gjort i høst ettersom Moyes sendte U21-lagets bærebjelker på utlån.

United startet kampen best med mye ballbesittelse de første minuttene, og Davide Petrucci – som ble matchvinner mot Leicester forrige uke – og Jesse Lingard viste gode takter innledningsvis.

Etter en drøy halvtime fikk United uttelling ved Michael Keane. Midtstopperen mottok ballen rett innenfor West Hams 16-meter, og kapteinen vendte seg om og fyrte av en avslutning i West Ham-keepers høyre hjørne – en avslutning Robin van Persie ville vært stolt av!

I det 40. minutt, etter mye ballbesittelse fra United fikk West Ham sin første mulighet. Det kom ved et innlegg fra West Hams høyre, innlegget ble dempet og lagt til rette for Fannemo som smalt ballen bak Ben Amos.

Speakeren rakk knapt å annonsere West Hams utlikning før Jesse Lingard drog seg løs på venstrekanten og sentret til Andreas Pereira som spilte seg fri og sendte ballen i motsatt kryss fra like utenfor hjørnet av 16-meteren.

Andre omgang startet slik første omgang så ut. United med mye ball, men lite ble produsert. Noen få muligheter ble det, men alt i alt et antiklimaks av en omgang.

Det gjør ingenting – ettersom United stakk av med alle tre poengene og gikk forbi både West Ham og Southampton på tabellen, og ligger nå på 6. plass, med samme poengsum Liverpool som ligger rett ovenfor med bedre målforskjell.

Neste kamp er allerede på torsdag, da møter de Bolton i Lancashire Senior Cup.

Manchester United 2 -1 (2-1) West Ham

Sted og tid: Old Trafford, Manchester, 10. februar 2014, 20:00.
Turnering: U21 Premier League

United: Ben Amos, Guillermo Varela, Reece James, Donald Love, Michael Keane, Ben Pearson, Saldy Janko, Joe Rothwell (Liam Grimshaw, 73.), Andreas Pereira (Louis Rowley, 85.), Davide Petrucci, Jesse Lingard.
Benk: Pierluigi Gollini, Patrick McNair, Matthew Willock

West Ham: Raphael Spiegel, Kyle Knoyle, Lewis Page, Danny Whitehead, Dan Potts, Leo Chambers, Kieran Bywater, Abdoul Razak, Elliot Lee, Sebastian Lletget, Matthias Fanimo
Benk: Moses Makasi, Vit Nemrava, Jamie Harney, Blair Turgott, Sean Maguire

Spillerstatistikk     Tabell     Kamper og resultater

0: United tar avspark.
2: United med innlegg, men West Hams keeper fanget ballen enkelt.
4: Petrucci fyrer av fra 25 meter – langt over.
7: Corner for United. Slås kort, ender opp med et svakt skudd på mål.
8: Enda en corner for United. Denne slås også kort, West Ham-forsvaret rydder enkelt unna etter en slurvepasning.
11: West Ham får knapt låne ballen, men fortsatt ingen målsjanser så langt.
13: Gjestene får frispark skrått 40 meter fra mål, innlegget slås inn, men Ben Amos bokser ut – West Ham får ny innleggsmulighet, men innlegget går langt over Uniteds mål.
15: Corner til West Ham. Slås inn i feltet, United-forsvaret klarerer og ballen ender opp i beina på en West Ham-spiller som skyter ballen langt over mål.
19: Frispark til United fra farlig posisjon. Skrått hold like utenfor West Hams hjørne av 16-meteren. Andreas Pereira skyter på mål, men ballen går like utenfor.
21West Ham har bare scoret ett mål på de tre siste kampene, og virker ikke noe særlig farligere innledningsvis i denne kampen heller.
23: Guillermo Varela kolliderer med en West Ham-spiller og må av av banen for behandling.
29: Innlegg fra høyre treffer ingen United-spillere og West Ham-forsvaret rydder opp.
32: West Ham-innlegg fra venstre treffer en spiller som header utenfor, utspark for United.
32: MÅÅL!!: Michael Keane twister og turner i West Hams 16-meter, og fyrer av en sniker av et skudd i West Ham-keeper Spiegels høyre hjørne. Nydelig avslutning av kapteinen!
34: Jesse Lingard skyter fra distanse, Spiegel redder enkelt.
37: Petrucci ser etter Janko, men treffer ikke med pasningen, utspark West Ham.
39: West Hams Whitehead får ballen trillende mot seg fra 30 meter, men midtstopperen skyter milevis over.
40: MÅL!: Innlegg fra høyre, en West Ham-spiller demper ballen ned til Fannemo som banker inn utligningen!
41: MÅÅL!!: Så er det 2-1! Pereira fra 20 meter i lengste kryss, nydelig avslutning!
45: Rothwell smeller til fra ti meter og treffer tverrliggeren!
45+1: En United-corner ebber ut i ingenting. En forrykende førsteomgang blåses av!

PAUSE!

45: Ingen av lagene har gjort bytter.
45: West Ham sparker kampen igang.
46: Corner for hjemmelaget. Slås kort til Pereira som slår inn – innlegget klareres.
49: United fortsetter der de slapp før sidebytte. De holder godt på ballen, men West Hams etablerte forsvar virker som en hard nøtt å knekke for United-laget.
50: Janko skyter, men en West Ham-spiller blokkerer.
58: Bytte West Ham! Abdoul Razak forlater banen, og Moses Makasi kommer inn.
61: Lite skjer på banen for øyeblikket.
62: Davide Petrucci skyter svakt langs bakken fra rett utenfor 16-meteren. West Hams keeper redder enkelt.
72: Bytte United! Joe Rothwell går av for Liam Grimshaw.
74: Der skulle United hatt straffe. Varela blir felt rett innenfor West Hams 16-meter, men United får frispark rett utenfor boksen. Innlegg slåes inn, og klareres ut igjen. Ufarlig.
75: Bytte West Ham! Sean Maguire kommer inn for Bywater.
78: Et lavt innlegg fra høyre mottas av Jesse Lingard som bommer på ballen og skyter lang utenfor.
84: Bytte United! Louis Rowley kommer inn for Pereira.
90: Kampen er over – United vinner 2-1!