Målløst på AJ Bell Stadium

Det endte 0-0 i U21-lagets kamp mot Middlesbrough U21. Vi fulgte kampen live.

Det endte 0-0 på AJ Bell Stadium i Salford, da Uniteds U21-lag tok imot Middlesbrough U21. United var klart best, og burde klart å avgjøre kampen til sin fordel, men det ville seg aldri helt foran gjestenes mål.

Her kan du lese referatet fra kampen, som vi fulgte LIVE.

90+3.min: Kampen er slutt, og det ender 0-0.

90.min: Det legges til tre minutter.
83.min: To cornere på rad for United, som virkelig setter inn sluttspurten nå. Keeper er godt med, og klarerer unna det som kommer foreløpig.
80.min: Siste bytte for United. Pereira kommer inn for Blackett, og Reece James går ned i forsvaret.
79.min: Fin touch fra Zaha til Cole, som avanserer frem mot 16-meteren, før han sender avgårde et skudd, som går både over og utenfor det lengste krysset.
76.min: Zaha går selv forbi 4-5 mann før han prøver å legge inn i feltet. Pasningen når ikke frem til en medspiller, men Zaha virker livlig nå.
71.min: Saidy Janko kommer inn for Fabio.
69.min: Middlesbrough produserer lite nå, og de virker kanskje litt slitne. United presser på videre.
64.min: United kontrer i stor fart. Lingard sender ballen på tvers mot Zaha som er på vei gjennom. Zaha blir stoppet rett før han skal skyte. Mer fart i United nå.
62.min: Der sitter ballen i nettet, etter en flott avslutning fra Will Keane. Desverre har linjedommer flagget oppe for offside. Reprisen viser at det trolig stemmer, men det var ikke mange centimeterne fra.
60.min: Vi passerer en time spilt på AJ Bell Stadium, fortsatt målløst.
55.min: Zaha inn for Macheda. Sistnevnte har vært svak i dag, forhåpentligvis kan Zaha få til mer.
53.min: Kampen forløper seg ganske likt som i første omgang. United fortsatt best, men det står 0-0. Wilfried Zaha gjør seg klar til å komme inn.
46.min: 2. omgang er i gang

45.min: PAUSE 0-0

43.min: Ny feil av United. Petrucci er unøyaktig i pasningsspillet sitt, og gir bort ballen. Bortelaget stormer i angrep, og sender avgårde et skudd som går like utenfor, via en forsvarer.
40.min: Ekangemen følger ikke med i timen, og en spiss får løpe gjennom United-forsvaret. Heldigvis er Thorpe våken, og rekker å kaste seg inn og takle ballen vekk fra spissen.
38.min: Fin og høy ball gjennom forsvaret mot Keane, som gjør et godt forsøk på å ta den ned bare noen meter på skrå ut fra målet. Under press fra forsvarer, ender det kun med en corner.
33.min: United har bitt seg fast på bortelagets banehalvdel nå. Fabio kommer stadig forbi på kanten, og denne gangen finner han Cole med en pasning. Cole dytter videre til Lingard som skyter fra 16 meter. Skuddet er hardt, men blir reddet av en Boro-keeper som begynner å forstå at han kommer til å få en travel kveld.
30.min: United går rett i angrep etter bortelagets sjanse. Det ender med et godt innlegg som finner Blackett. Forsvareren skal bare pirke ballen i målet, men klarer å treffe keeper i stedet, og det ender kun med en corner. Der burde det stått 1-0.
29.min: Kjempesjanse for gjestene, men det er forsvaret som skaper farlighetene. Forsvaret bør ha kontroll på et gjennomspill, men Thorpes klarering går rett i Ekangemene og stryker stolpen.
25.min: Ingen av keeperne har hatt stort å gjøre sålangt i kampen. United har vært best, men klarer ikke å komme seg til de helt store sjansene.
17.min: To sjanser på rad nå. Etter mange pasninger utenfor 16-meteren, er det Lingard som til slutt får skutt. Skuddet ble blokkert ut til hjørnespark, som det ikke ble noe ut av.
16.min: Larnell Cole drar til fra 25 meter. Skuddet går desverre utenfor, og det er fortsatt målløst på AJ Bell Stadium.
14.min: Gjestene litt mer med nå. De jobber hardt for å unngå at Uniteds kreative spillere får tid med ballen. Petrucci og Lingard får sjeldent ballen rettvendt, og må spille støttepasninger.
12.min: Innleggsforsøk fra Middlesbrough, heades enkelt vekk. Macheda kan starte kontring, men velger å roe det ned.
10.min: Ganske rolig spill nå, men United er fortsatt best. Gjestene har ikke være i nærheten av å få til noe sålangt.
4. min: United har startet kampen best, Fabio kommer til innlegg fra siden, men headingen til Will Keane er for enkel, og keeper redder.
1. min: Kampen er sparket i gang (kl 20.00 norsk tid)

Uniteds lag: Sam Johnstone, Fabio (Saidy Janko, 71.), Tyler Blackett (Andreas Pereira, 80.), Tom Thorpe, Charni Ekangemene, Larnell Cole, Reece James, Davide Petrucci, Will Keane, Federico Macheda (Wilfried Zaha, 55.), Jesse Lingard
Innbyttere: Pierluigi Gollini, Joe Rothwell

_______________________________________________________________________________________________________

Forhåndssak

Uniteds reservelag slo Southampton i sin første kamp i 2014, men de trenger flere seiere på rad nå for å klatre oppover tabellen. Fjorårsmesterne ligger helt nede på 16. plass på tabellen før denne serierunden.

Laget har riktignok kun spilt seks kamper, og har så mye som tre kamper tilgode på flere av lagene rundt seg på tabellen. Noe av grunnen til dårlige resultater, er trolig at flere av de viktigste spillerne har vært utlånt til andre klubber.

Tyler Blackett, Davide Petrucci, Jesse Lingard, Federico Macheda og Will Keane, er nå tilbake igjen, og det ga resultater med en gang da Southampton ble slått 2-1 i forrige kamp, der Lingard scoret et fantastisk mål.

Joyce har dermed mange muligheter når han tar ut laget til kveldens kamp, som vi kommer til å følge kampen LIVE i denne saken. Middlesbroughs kamper har sålangt ofte vært målrike, så det er lov å håpe på en god kamp, som du kan se fra kl 19.30 på TV2 Sumo.

Manchester United U21   0 – 0    Middlesbrough U21

Startoppstilling: Johnstone, Fabio, Blackett, Thorpe, Ekangemene, Cole, James, Petrucci, Keane, Macheda, Lingard
Innbyttere: Zaha, Gollini, Pereira, Janko, Rothwell
Turnering: Barclays U21 Premier League
Sted: AJ Bell Stadium
Tid: 20. jan, kl 19.30 norsk tid