U21-gutta slo Tottenham

James Wilson scoret kampens eneste mål da United U21 beseiret Tottenham på bortebane.

Warren Joyces gutter tok mandag tre viktige poeng mot Tottenham, etter en scoring av James Wilson, United-unggutten som var med på benken mot Newcastle. 18-åringen scoret dermed sitt sjette mål på syv kamper for United U21 i en kamp som ikke var mye å skrive hjem om.

Tottenham best i 1.omgang…

Det var Tottenham som kom best i gang og kampbildet viste seg tidlig hvordan det kom til å bli. Tottenham med McEvoy og Dembele fra start styrte kampen og trillet mye ball, men et kompakt United-lag holdt Tottenham unna de store sjansene. Etter 19 minutter måtte Guillermo Varela ut med en hodeskade og inn for han kom James Weir.

United startet med et nykompanert stopperpar i McNair og Ekangamene, for sjuende gang på de siste åtte kampene, men begge to holdt unna og styrte laget bakfra.

Tottenhams største sjanse kom etter 30 minutter, først ved Lameiras og så ved Coulibaly, men Amos reddet begge skuddene mesterlig. Rett etterpå kom McEvoy alene, men nok en Amos-redning i en periode som Tottenham kontrollerte, men ikke klarte å sette ballen forbi Amos.

United med full kontroll i 2.omgang

SCORET: Wilson scoret kampens eneste mål.

2.omgang startet slik 1.omgang sluttet, med et Tottenham-press, men det var United som skulle score først. James Wilson fikk ballen fra Louis Rowley som selv burde scoret like før. Wilson vendte bort Tottenham-spilleren og satte den lavt nede i hjørnet bak Archer.

Målet tok luften ut av Tottenham-laget som aldri klarte å svare og de var aldri farlig. Ingen av lagene skapte noe nevnverdig på slutten og seieren betyr at United kunne klatre en plass, når det nå gjenstår to kamper av sesongen.

Tottenham 0-1 Manchester United

Sted og tid: White Hart Lane, 14.04.14, 20:00.
Turnering: Barclays U21 Premier League.

58. min.: 0-1 Wilson

Manchester United (4-2-3-1): Ben Amos, Guillermo Varela (James Weir, 20.), Patrick McNair, Charni Ekangamene, Reece James, Saidy Janko, Ben Pearson, Joe Rothwell, Andreas Pereira, Louis Rowley (Josh Harrop, 78.), James Wilson.

Uben.innb.:  Joel Pereira, Jack Rudge, Ryan McConnell.

Spillerstatistikk     Scoringsstatistikk     Tabellen     Kamper og resultater

Tottenham (4-2-3-1): Archer, A McQueen, Ogilvie, Bentaleb (Galilfuoco ´67), Ball, Fryers (Lesniak ´45), McEvoy, Dembele, Coulibaly (Akindayini ´84), Onomah, Lameiras.

Uben.innb.: Dombaxe, Miles.

0: Lagoppstillingene er klare!

1: Kampen er i gang!

6: Corner til Manchester United etter at Janko sitt innlegg ble blokkert.

15: Lite som skjer i kampen for øyeblikket. Tottenham hadde akkurat en avslutning som gikk rett på Amos, ellers er det lite skudd.

19: Varela har fått seg en smell og blør mye fra hodet. Må nok sy.

27: Tottenham triller mye ball nå.

29: Tottenham-spillerne presser United høyt og tvinger de til å gjøre feil. Frispark til Tottenham nå nede på Uniteds venstrekant.

30: Frisparket blir først headet ut før Tottenham får tak i ballen og avfyrer et skudd. Amos redder og United får klarert til corner.

31: Nå nærmer Tottenham seg og kunne scoret to ganger, men Amos står som en vegg i mål og redder begge skuddene!

36: Nok en STOR Tottenham-sjanse. McEvoy kommer alene med Amos, men skuddet går utenfor. Kunne fort vært 1-0 her…

37: Amos fikk seg en liten skade etter situasjonen med McEvoy, men er oppe og går igjen nå.

45: To minutter lagt til etter denne førsteomgangen.

45+1: Så kommer United til en sjanse. James kommer seg rundt på venstrekanten og legger inn mot Wilson, men Tottenham får sparket ballen unna.

45+2: Der blåser dommeren av for pause!

45:  Tottenham har vært best i denne 1.omgangen og har satt Ben Amos flere ganger på prøve, men engelskmannen har stått bra der bak! United har ikke skapt allverden og de fleste gangene Wilson får ballen er han helt alene på topp. Nå venter vi spent på hvilke endringer Joyce foretar seg i pausen.

46: Der er 2.omgang startet!

46: Et bytte har blitt gjort i pausen av Tottenham. Fryes er byttet ut med Lesniak.

48: En langball til Wilson mellom stopperne blir akkurat avverget av Tottenham-keeper Archer! United er nær der.

58: United nære etter en corner, men headingen går rett på keeper.

59: UNITED 1-0! Wilson får ballen på ca. 20 meter og legger den flatt nede i hjørnet for Archer.

65: Gult kort til United-spiller Ben Pearson.

73: Nå skjer det svært lite her fra begge lag.

74: Pereira får gult kort etter en takling.

80: Tottenham har vel ikke hatt en sjanse i denne 2.omgangen, men har hatt mest ballinnhav.

84: Tottenham fra frispark fra ca. 25 meter, rett i muren.

89: Der er Tottenham nære! Et innlegg fra venstre går forbi alle i boksen, heldigvis for United.

90: Tre minutter er lagt til.

90+2: Pereira med et skudd, langt over mål!

90+3: Så kommer Tottenham til en avslutning, men den går over mål. Vil ha straffe og hands der, Tottenham-spillerne, men dommeren velger ikke å blåse.

90+3: Der blåser dommeren av! Et United-lag som lå utrolig kompakte bakover og var giftige på kontringene, tar med seg alle tre poengene hjem til Manchester. Kamprapport følger!