U18: Svakt forsvarsspill ødela

Wolverhampton knuste United-juniorene og vant til slutt 5-2. Vi fulgte kampen her.

Manchester Uniteds U 18-lag har vært inne i en litt vanskelig periode, og hadde kun tatt ett poeng på de tre siste kampene. I dag hadde laget muligheten til å snu den negative trenden, men det ble alt for tøft borte mot Wolves.

Det åpnet bra for United, som tok ledelsen ved Joe Rothwell tidlig i oppgjøret. Wolves utliknet drøye midtveis i første omgang, og i andre omgang måtte United betale prisen for svakt forsvarsspill.

I løpet av en periode på 18 minutter scoret vertene tre ganger og avgjorde i praksis kampen. Jack Barmby reduserte fra straffemerket, men en siste scoring fra Wolves på overtid fastsatte sluttresultatet til 5-2.

TerminlisteSpillerstatistikkScoringsstatistikkTabellen

Wolverhampton 5-2 Manchester United

11. min.: 0-1 Rothwell 26. min.: 1-1 Ismail56. min.: 2-1 Ismail (str.)71. min.: 3-1 Price72. min.: 4-1 Whittle83. min.: 4-2 Barmby (str.)90+1 min.: 5-2 KemptonTurnering: Premier Academy LeagueSted: Compton Park, WolverhamptonTidspunkt: Lørdag 8. oktober, klokken 12.00 (skandinavisk tid)

Uniteds lag: Joe Coll, Luke Hendrie, Tyler Blackett, Declan Dalley, Charni Ekangamene, Joe Rothwell, Ben Pearson, Mats Møller Dæhli, Jack Barmby, Adnan Januzaj, Sam Byrne.

Uben.innbyttere: Liam Jacob, Jack Rudge, Kenji Gorre, Donald Love, Patrick McNair

___________________________________________________________________________

Vi fulgte kampen:

FØRSTE OMGANG:

1. min: Kampen sparkes i gang på Wolverhamptons treningsanlegg, Compton Park.

11. min: 0-1 United! Joe Rothwell!

27. min: 1-1 Wolves! Etter flere store sjanser, med blant annet et stolpeskudd, utlikner vertene til slutt.

39. min: United farlig frempå på et frispark fra over 25 meters hold, men Barmby skyter like utenfor.

45. min: Pause. Det har vært en jevn kamp så langt, og resultatet gjenspeiler oppgjøret.

46. min: Andre omgang er i gang.

55. min: 2-1 Wolves! Wolverhampton scorer på straffespark og har snudd kampen.

71. min: 3-1 Wolves! Vertene angriper langs venstrekanten, Hendrie lar seg lure og Wolverhampton setter inn 3-1.

73. min: 4-1 Wolves! United sprekker! Igjen klarer ikke Hendrie å hindre et innlegg, og med en vakker heading scorer Wolves igjen.

82. min: 4-2 United! Jack Barmby setter inn et trøstemål fra straffemerket.

90+1 min: 5-2 Wolves! Hjemmelaget setter inn det som ser ut til å bli kampens siste mål på overtid.

90+2 min: SLUTT. Svakt forsvarsspill ødela for United i det som var en jevn kamp før pause.