U18 slo Huddersfield

Juniorene vant 3-0 etter mål av Cofie, Cole og Thorpe.

Jesse Lindgard (bildet) og hans lagkamerater på U18-laget vant i dag 3-0 borte mot Huddersfield. Denne seieren betyr at laget står med ni poeng etter tre kamper i ligaen.

United fikk en god start på kampen og det tok bare 14 minutter før John Cofie satte inn 1-0. United burde ha scoret flere mål i første omgang, men var ineffektive foran mål og stillingen holdt seg 1-0 til pause. Ravel Morrison kom nærmest da han traff tverrliggeren etter 25 minutter.

Også i andre omgang var det United som styrte kampen, men det viste seg fortsatt å være vanskelig å sette spikeren i kista, noe som kunne kostet dyrt. Huddersfield begynte å skape noen farligheter, og kun en god redning fra Joseph Coll og annulert mål på en corner gjorde at Huddersfield ikke utliknet.

Først sju minutter før slutt avgjorde United-juniorene endelig kampen i sin favør, da Larnell Cole fyrte av et skudd fra høyresiden som gikk i mål. Sluttresultatet ble fastsatt av kaptein Tom Thorpe på overtid, da han headet ballen inn i et åpent mål etter et fint soloraid med påfølgende innlegg fra Ravel Morrison.

Juniorene har nå slått Cardiff, Chelsea og Huddersfield i de tre første kampene i ligaen. Neste oppgave er Middlesbrough på hjemmebane 11. september.

Kampfakta:

Huddersfield 0-3 Manchester United

14 min.: 0-1 John Cofie83 min.: 0-2 Larnell Cole90 min.: 0-3 Tom Thorpe

Laget: Joseph Coll – Michele Fornasier, Tom Thorpe (kaptein), Sean McGinty, Michael Keane – Thomas Lawrence, Larnell Cole, Ravel Morrison, Jesse Lingard – John Cofie, William Keane.

Uben.innb.: Liam Jacob, Luke Giverin, Charni Ekangamene