U18 slo Fulham

Sam Byrne (bildet) scoret to ganger da U18 vant.

United-juniorene tok i mot et Fulham-lag fullt av selvtillit.

London-laget ledet Elitegruppen etter å ha vunnet seks av syv kampen, mens United lå på en tredjeplass, syv poeng bak The Cottagers.

Kampen ble sparket i gang klokken 12:00.

To mål fra Sam Byrne og én scoring av James Wilson sørget for at rødtrøyene vant 3-1, og dermed tok United innpå Fulham og Southampton på tabellen.

Manchester United U18 – Fulham U18 3-1 (2-1)

Uniteds lag: Pierluigi Gollini – Callum Evans (Joshua Harrop 46.), Liam Grimshaw, Declan Dalley, Nicolas Ioannou – Ben Pearson, Joe Rothwell (Andreas Pereira 81.) – James Weir, Jack Rudge, Jack Barmby – Sam Byrne (James Wilson 74.)

Ubenyttede reserver: O’Hara, Wilkinson

Målscorere:

22 min: 1-0 United Sam Byrne (Joe Rothwell)

26 min: 2-0 United Sam Byrne (Jack Barmby)

45+1 min: 2-1 Fulham Roberts (Williams)

90+4 min: 3-1 United James Wilson (Jack Barmby)

Første omgang

0 Kampen sparkes i gang.

7 Begge lagene prøver å stå høyt. Fulham viser at de har fått selvtillit som følge av den gode formen.

10 Få store sjanser innledningsvis.

14 United vinner en corner. Blir ufarlig.

19 Fulham spiller seg inn i mellomrom og får til en avslutning. Den går fem meter over mål.

22 1-0! Sam Byrne scorer! Grimshaw dribler seg fremover på høyrekanten, og får slått inn. Rothwells heading reddes godt av keeper, men Byrne setter inn returen. 1-0!

23 Jack Barmby brenner til fra 22-23 meter. To-tre meter for høyt.

24 Fulhams George Williams kommer inn med knottene først, men den tidligere MK Dons-spilleren slipper unna det gule kortet.

26 2-0! Sam Byrne setter inn sitt andre. Jack Barmby vinner ballen fra Fulhams midtstopper, og spiller fri Sam Byrne som triller ballen inn i det lengste hjørnet. En fin avslutning fra unggutten sikrer ham hans fjerde mål på like mange kamper.

31 Gigantsjanse for Fulham! Ballen slås mot Donnelly på første stolpe, men forsvarsspilleren h4 ballen like utenfor.

33 Fulham vinner en corner som de velger å ta raskt. Det påfølgende innlegget plukker Gollini enkelt.

34 Det ser ut til at Byrnes scoringer har slått ut luften av Fulham-laget.

35 Dembele får avsluttet for Fulham, men avslutningen sniker seg utenfor stolpen. Dommeren dømmer corner.

36 Corneren ender i ny corner, som igjen ender i frispark til United.

39 Tankovic kommer til en avslutning for Fulham, men den blir blokkert.

40 Sam Byrne skyter fra hofta, og Fulham-keeperen må i aksjon. Gir en liten retur, men får kontroll på ballen.

42 Rothwell skyter fra 18 meter, men skuddet sniker seg over tverrliggeren.

43 Ioannou skaffer hjemmelaget en corner. Corneren løftes inn, Fulham får headet ut, men ballen havner ut i returrom. Fulham får kontroll etter mye klabb og babb i feltet.

44 Tankovic skyter et frispark fra 25 meter, og ballen spretter rett foran Gollini som ikke tør annet enn å slå ballen til corner.

45 Gigantredning fra Gollini! Moussa Dembele – som ikke må forveksles med sin navnebror i Tottenham – h4 fra fem meters hold. Gollini spretter i været og får slått ballen over til ny corner.

45+1 Så reduserer Fulham til 2-1! Weir klarer ikke å hindre George Williams fra å slå inn foran mål, og da setter Roberts inn reduseringsmålet for Fulham.

PAUSE

Det har vært en underholdningsrik første omgang med mange sjanser. Begge lag ønsker å angripe, og kampen er fremdeles helt åpen. United kom best i gang med to scoringer av Sam Byrne, men Fulham trykket voldsomt på de siste fem minuttene før pause og fikk sitt reduseringsmål på overtid av første omgang.

Andre omgang

45 Andre omgang er i gang, og begge lag har gjort en endring. Joshua Harrop har erstattet Callum Evans på høyrebacken for hjemmelaget.

46 Sam Byrne kommer til en god mulighet allerede etter tjue sekunder av andre omgang, men ballen går ikke mellom stengene.

47 Pearson legger Tankovic i bakken på 22-23 meter. Frisparket til Tankovic spretter like foran Gollini, og italieneren må gi retur, men han får akkurat tidsnok ballen under kontroll.

49 Mats Møller Dæhli er ikke i dagens U18-tropp, noe som kan bety at han blir å se i morgendagens reservelagskamp.

50 Fulham blir snytt for en corner.

53 Dembele er en konstant trussel for United-forsvaret, og kommer også til en god mulighet. Løper og Grimshaw og får et touch på ballen, men den sniker seg utenfor stolpen.

57 United tar en hurtig corner, og ballen lempes inn. Donnelly får klarert på heroisk vis, og får seg også en trøkk i duellen med Rudge.

58 Fint spill av United nå. Mange fine kombinasjoner og bevegelser, men Fulham forsvarer seg godt.

61 Fulham prøver å tråkle seg gjennom United-forsvaret, men det ender i femmeter for Gollini.

64 Williams slår farlig inn. Gollini får akkurat bokset ballen til corner.

67 Jack Barmby drar en lekker tunnel før han slår inn mot Byrne, som blir avvinket for offside.

68 Weir og Byrne kombinerer, og Byrne kommer til en ufarlig avslutning.

70 Roberts får vende opp og skyte innenfor Uniteds sekstenmeter. Avslutningen går like utenfor den lengste stolpen. Fulham burde fått corner, men dommeren dømmer femmeter.

73 Gollini må ut i full strekk og slå ballen til corner.

74 Gigantsjanse for Donnelly! For andre gang i kampen får han stå helt umarkert på et hjørnespark, men heller ikke denne gangen klarer han å sette ballen mellom stengene.

74 James Wilson erstatter tomålsscorer Sam Byrne. Førstnevnte har slitt med skader denne sesongen, så det er godt for unggutten å være tilbake på banen.

77 Fortsatt helt åpent med 13 minutter igjen å spille.

80 Fulham prøver å koble inn et ekstra gir, men United bruker ballen godt.

81 Andreas Pereira erstatter Joe Rothwell.

83 Fulham har plassert en innbytter bak Uniteds mål for å hente baller som går bak. Ønsker ikke å tape viktige sekunder i sluttminuttene.

85 Roberts kjører slalom mellom United-spillerne, og blir til slutt lagt i bakken av Dalley. Tankovic skyter frisparket tre meter for høyt.

86 United er ikke veldig interesserte i å angripe, og prøver bare å holde ballen i laget.

87 United-spillerne raser over at Fulham blir idømt en feilaktig corner.

88 Nærmere kommer man ikke! Donnelly står helt fri for tredje gang i kampen, og denne gangen treffer han mål. Gollini er utspilt, men Rudge kaster seg heroisk frem og redder på streken. Matchvinnerredning fra Jack Rudge!

89 Pereira skyter utenfor fra 18 meter.

90+1 Pearson skaffer United viktige sekunder når han får et frispark på midtbanen.

90+2 Wilson bruker hurtigheten sin til å vinne et innkast høyt i banen. Det ser ut til å gå hjemmelagets vei nå.

90+3 Fulham prøver en siste sluttspurt. Roberts får tatt ned ballen og avsluttet, men skuddet blir blokkert. Rudge klarer opp.

90+4 Wilson punkterer kampen! Jack Barmby skyter, og Wilson pirker inn 3-1 fra fire meter. Det blir også det siste som skjer i kampen. United vinner 3-1 her!

SLUTT

En underholdende og sjanserik kamp er over. Sam Byrne sendte hjemmelaget i føringen med sine to scoringer, før Roberts reduserte like før pause. Begge lag hadde gode muligheter til å forandre på resultatet, men ingen klarte å sette ballen i mål før James Wilson gjorde nettopp det på overtid. Dette betyr at Wilson opprettholder målsnittet sitt på ett mål pr kamp. Spissen har scoret 14 mål på 14 kamper denne sesongen.