U18-laget kom til kort mot Reading

Uniteds unge lovende måtte gi tapt mot Reading, og ramlet med det ned på tredjeplass på tabellen.

United lå før dagens kamp på 2.plass i elitegruppen for U18-lag, kun ett fattig poeng foran dagens motstander Reading som i tillegg har en kamp til gode.

Mats Møller Dæhli var i startoppstillingen for United, men det var hjemmelaget som åpnet sterkest

Spillerstatistikk | Tabell | Terminliste

Reading presset forsvaret til United ved flere anledninger, og det var kun Jonny Sutherland og tverrliggeren som holdt United inne i kampen i løpet av den første halvtimen.

31 minutter var spilt før United noterte seg for sin første virkelige målsjanse, men skuddet fra Ben Pearson ble avverget av Readings sisteskanse.

Etter dette kviknet United til, og like etterpå fikk James Wilson en gylden sjanse etter et nydelig gjennomspill fra Andreas Pereira. Desverre for de røde sto Reading-keeperen igjen i veien for avslutningen.

Inn mot pausen jevnet det seg ut uten de helt store målsjansene, og da lagene gikk i garderoben til pause var det fortsatt målløst.

Etter hvilen falt United tilbake til gamle synder, og vertene styrte igjen kampen som de ville. Men tross overtaket i banespillet klarte de ikke å omsette ballbesittelsen i scoringer før det var spilt 65 minutter.

En corner fra høyre kom inn i feltet, og etter fatal svikt i markeringsspillet kunne hjemmelagets Dominic Hyam plassere ballen bak Sutherland fra fem meter.

Etter scoringen la Reading seg dypere i banen og var fornøyde med å nøye seg med kontringer. United klarte aldri å sette vertene under skikkelig press, og kampen ebbet ut i 1-0 i et øsende regnvær.

Med dagens resultat klatrer Reading forbi United på tabellen. Dermed er det mye som tyder på at enten Fulham eller Reading blir motstander dersom United skulle gå til semifinalen, men først venter den siste seriekampen mot nettopp Fulham.

Uniteds lag: Jonny Sutherland, Donald Love, Patrick McNair, Nicolas Ioannou, Callum Evans, Liam Grimshaw, Ben Pearson, Andreas Pereira, Mats Daehli, Sam Byrne, James Wilson.

Benken: Jack Rudge, Kieran O’Hara, Jack Barmby, James Weir, Louis Rowley