U18 knuste Southampton

OPPDATERT 15.20 Sam Byrne (bildet) scoret to ganger og var kampens store spiller da Uniteds U18-lag klatret til 2. plass på Elitegruppetabellen.

Premissene foran dagens kamp var at Southampton lå på andreplass på Elitegruppetabellen, tre poeng foran United og ett bak ledende Fulham. Med tremålsseier eller mer ville United dermed passere sydkystlaget på bedre målforskjell. Og det var nettopp det som skjedde.

Vi fulgte kampen og oppdaterte med de viktigste hendelsene.

Spillerstatistikk Scoringsstatistikk Tabellen

United 3-0 Southamton

19. min.: 1-0 A.Pereira
64. min.: 2-0 Byrne
77. min.: 3-0 Byrne

Uniteds lag: Pierluigi Gollini, Donald Love, Callum Evans (Nicolas Ioannou, 46.), Patrick McNair, Liam Grimshaw, Ben Pearson, James Weir (Mats Dæhli, 25.), Jack Rudge, Sam Byrne, Jack Barmby (Jack Wilson, 65.), Andreas Pereira

Innbyttere: Johnny Sutherland, Ashley Fletcher,

—————————–

0. Kampen er igang.

20. SCORING! 1-0 til United ved Andreas Pereira! Setter inn sitt femte mål for sesongen etter strålende forarbeide av Sam Byrne. Soton-keeperen halvklarte, men så var Pereira frempå og nettet sikkert.

25. SPILLERBYTTE – Mats Møller Dæhli erstatter en skadet James Weir.

PAUSE på Carrington, hvor sterk vind på tvers av banen har gjort spilleforholdene veldig vanskelige. Ingen av lagene har klart å produsere noe særlig med sjanser, men United (les: Andreas Pereira) utnyttet i det minste én av dem, og leder dermed idet oppgjøret har kommet halvveis.
Dersom resultatet står seg, vil United og Southampton ligge side om side på tabelltoppen.

46. SPILLERBYTTE – Callum Evans blir igjen i garderoben og overlater plassen til Nicolas Ioannou. Dermed har United allerede benyttet seg av to innbyttere.

Southampton har hatt ballen mye i starten av 2. omgang. United er imidlertid farlige i kontringsfasen.

64. SCORING! 2-0 til United – og denne gang er det Sam Byrne som overlister gjestenes keeper med en heading som suser inn i nettmaskene. Strålende! Ett mål til nå, og United passerer Southampton på tabellen og inntar andreplassen på tabellen.

65. SPILLERBYTTE – Jack Wilson overtar for Jack Barmby

77. SCORING! 3-0 til United – og igjen er det Sam Byrne som er på farten! Han skjærer inn i feltet og skrur ballen nydelig inn i krysset.

90. Kampen er over – United har vunnet 3-0 og passerer dermed Southampton på Elitegruppetabellen.