U18: Knepent tap

God andreomgang av United, men det ble tap i prestisjekampen mot Liverpool.

Vi startet helgen med en seier for A-laget mot Southampton på Old Trafford, men U18-laget fulgte ikke helt opp.

Motstander var Liverpool, og etter et 0-4-tap mot Derby sist helg burde det vært et revansjesugent United som møtte opp på Moss Lane i Altrincham.

Kanskje var de også revansjesugne, men i den første omgangen var Liverpool klart bedre, og bortelaget ledet fortjent 2-0 til pause etter to mål av Yan Dhanda.

angelgomes (650 x 358)
GOD ANDREOMGANG: Angel Gomes.

Heldigvis var andreomgangen langt bedre for hjemmelagets del. United var det beste laget, og skapte en del sjanser, og innbytter Indy Boonen reduserte etter å ha blitt spilt gjennom av talentfulle Angel Gomes. Boonen, som kom inn for Zach Dearnley (bildet) etter at Dearnley fikk en strekkskade, stod sammen med Gomes bak mye av det United skapte i andreomgangen, men det ble med det ene målet.

Dermed står Tommy Martins gutter med to tap etter to kamper av årets U18-liga. Forhåpentligvis blir det bedring neste helg mot Everton.

Vi fulgte kampen live, se hvordan oppgjøret utspilte seg nederst i denne saken.

United 1-2 (0-2) Liverpool

Premier League, U18
J.Davidson Stadium, 20. aug. 2016, kl. 12.00

21. min.: 0-1 Dhanda
29. min.: 0-2 Dhanda
56. min.: 1-2 Boonen

United:

Ilias Moutha-Sebtaoui; George Tanner, Max Dunne, Tyrrell Warren, Ethan Hamilton (Josh Bohui, 70.); Zak Dearnley (Indy Boonen, 16.), Callum Whelan, Thomas Sang, Tahith Chong; Angel Gomes, DJ Buffonge (Nishan Burkart, 64.).
Uben.innb.: Max Johnstone, Jake Kenyon.

Her kan du lese mer om U18-laget.

SLUTT.

90: Boonen kjemper seg frem til en avslutning, men nok en gang blokkeres skuddet.

88: Godt skuddforsøk fra Angel Gomes i etterkant av en corner! Dessverre får keeper slått den ut til corner.

81: NÆRT! United spiller seg fint gjennom, Boonen slår ballen lavt inn fremfor mål, men Burkarts skudd blokkeres av en Liverpool-forsvarer.

80: Liverpool vil ha straffespark, men dommeren vinker spillet videre.

70: Bytte: Joshua Bohui erstatter Ethan Hamilton, som fikk seg en smell noen minutter før.

70: Nært utligning fra Boonen! Kommer seg nydelig fri, men avslutningen går i stolpen og ut.

64: BYTTE: Nishan Burkart gjør sin United-debut. Erstatter Buffonge.

58: Liverpools Liam Millar (hmm, hvem er det han minner oss om, tro?) kommer i en lignende situasjon som Boonen, men Moutha-Sebatoui redder.

56: MÅL! Indy Boonen reduserer for United. Spilles gjennom av Angel Gomes, og dunker den inn fra såpass skrå vinkel at mange forventet en pasning.

46: Andre omgang er i gang.

PAUSE. United 0-2 Liverpool.

45+3: Så er det Uniteds tur: Chong løper og løper, før han skyter, men Liverpool-keeperen er dessverre våken.

45+2: Liverpool kontrer, og kommer seg til avslutning, men god redning av Moutha-Sebtaoui.

39: Brukbart United-angrep etter bra forarbeid av blant andre Chong og Boonen, men Buffonges skudd ender «bare» med corner.

32: Verdt å huske på at Liverpool vant sin første kamp 4-0, mens United tapte med samme sifre, så helt overraskende er ikke dette. I tillegg er dette et relativt sett ungt United-lag, men vi er ikke helt sikre på hvordan det er sammenlignet med dette Liverpool-laget. Liverpool ser uansett bedre ut.

30: MÅL. Dhanda dobler ledelsen for Liverpool.

22: MÅL. Liverpool går i ledelsen. Langskudd av Yan Dhanda.

16: Kampen er over for Zach Dearnley, som har fått en strekkskade. Erstattes av Indy Boonen.

14: Fantastisk redning av United-keeper Moutha-Sebtaoui.

6: Nesten mål for Chong! Fyrer av med venstre, men Liverpool-keeperen er med på den. United med ganske bra start.