U18: 0-0 mot Bolton

Uniteds U18-lag spilte 0-0 mot Bolton.

Lørdag formiddag tok Paul McGuinnes og Manchester Uniteds U18-lag imot Bolton til sesongen første kamp. Til tross for flere store muligheter signert Demetri Mitchell endte det 0-0 på Carrington.
Det var Manchester United som startet kampen best, og rødtrøyene burde ha vært i ledelsen etter fire minutter. Joe Riley gikk på et strålende løp på høyrekanten før han slo inn et presist innlegg på Demetri Mitchell som kom først på ballen og avsluttet i tverrliggeren fra fem meter.
Ti minutter senere kunne Mitchell igjen ha scoret. Først slo han en Bolton-forsvarer i duell, før han rundet målvakten som kom stormende ut, men en dårlig touch og skrått hold gjorde at en Bolton-spiller rakk å løpe bort og redde ballen på strek.
23 minutter ut i andreomgangen fikk Mitchell sjansen igjen. Fra 15 meter avsluttet han rett i en Bolton-spiller, og ballen endret retning og ble reddet av Boltons sisteskanse.
Det ble med sjansene og stanging mot slutten, og kampen ebbet ut i 0-0. Ikke drømmestarten Paul McGuinness hadde håpet på dette her, men vi håper at laget slår tilbake når de møter Newcastle på bortebane neste helg.

Manchester United 0–0 Bolton

Sted og tid: Aon Training Complex, 16. august 2014, 11:00.
Turnering: U18 Premier League

United: Dean Henderson, Joe Riley, Oscar Borg, Axel Tuanzebe, Ro-Shaun Williams, Cameron Borthwick-Jackson, Callum Gribbin, Scott McTominay, Demetri Mitchell, Jordan Thompson, Zak Dearnley.
Uben.innb.: George Dorrington, Oliver Rathbone, Travis Johnson, Tyrrell Warren.

Bolton: Jaaskelainen, Spooner, Garratt, Philips, Honeyball, Omoregie, Kennedy, Cvetko, Griffiths, Thomas, Likoy-Elumba.
Benk: Nolan, Turner, Palmer, Mckenna, Kenyi.

Spillerstatistikk     Scoringsstatistikk    Tabell     Kamper og resultater

1: Kampen er i gang.
4: Nesten mål for United! Riley svinger inn et innlegg fra høyre, men Mitchells avslutning fem meter fra mål gikk i tverlligger og ut.
28: Forholdsvis rolig på Carrington så langt. United har mest ball, men sliter å komme til de store mulighetene. Mitchell hadde for øvrig muligheten for 15 minutter siden da han rundet Boltons sisteskanse og avsluttet. Skuddet ble for svakt, og en Bolton-forsvarer rakk å snappe opp ballen før den gikk inn i mål.
30: Gjestene vinner frispark fra om lag 25 meter. Farlig posisjon.
31: Mitchell tok frisparket. Siktet mot nærmeste stolperot, men skuddet ble for svakt, og Jaaskelainen fikk slått ut til corner.
33: Lokalgutt og Manchester United-produkt Danny Webber er og ser på kampen, og det er også Webbers venn fra tiden i United, David Healy.

PAUSE!

45: Kampen er igang igjen.
75: Mitchell, Mitchell og Mitchell er eneste som får avsluttet på mål. 12-13 minutter før slutt fikk han sjansen igjen. Fra 16 meter mottok han ballen med ryggen til mål, vendte opp, og klinket til på halv volley. Jaaskelainen fikk akkurat slått ut til corner.
90: Ferdig. 0-0.