U18-seier over Blackburn

Oliver Rathbone scoret hat-trick da Uniteds U18-lag vant hele 4-1 over Blackburn lørdag formiddag.

Uniteds U18-lag spilte lørdag formiddag mot Blackburn borte, hvor gjestene tilslutt stakk av med en kompfortabel 4-1-seier.

Det tok en stund før målene begynte å renne inn, men rett før første omgang var over satte Oliver Rathbone inn 1-0-målet til United. Rathbone fyrte av fra 25-meteren og puttet ballen bak Andrew Fisher i mål.

Scoringen kunne merkes på ungguttenes selvtillitt, men United var uheldige da Blackburns Lewis Mansell satte inn utligningen etter 63. minutter spilt. Men kun to minutter senere var United igjen i ledelsen etter at Rathbone satte inn 2-1 fra nært hold. Etter 2-1-scoringen løsnet det endelig for United, og Ruairi Croskery headet inn kampens tredje mål. Men bortelaget så ikke ut til å nøye seg med en 3-1-ledelse, og Rathbone kunne juble etter å ha scoret hat-trick og sette inn 4-1.

Blackburn-forsvarer Matthew Platt kom til noen brukbare sjanser inn i sluttminuttene, men Uniteds Dean Henderson hadde full kontoll mellom nettmaskene til United.

Blackburn 1-4 Manchester United