U18: Røk 1-2 mot Altrincham

Paul McKennas lag dristet seg til en treningskamp mot Altrinchams seniorlag.

Det unge United-laget var nesten identisk med det som på lørdag banket Sunderland 5-2 i U18 Premier League. Her var det imidlertid ryddet plass for Regan Poole (bildet over), midtstopperen som fortsatt holder alderen, men som til vanlig spiller et nivå høyere opp, for U23-laget. Den unge waliseren var imidlertid suspendert under mandagens kamp mot Everton, så han satte nok pris på denne sjansen til å holde seg igang etter to uker uten kampaktivitet.

I et ufyselig vær, under regntunge spilleforhold, var det Altrincham som kom best igang på J. Davidson Stadium. Laget, som denne sesongen sliter hardt i bunnen av National League North (på 6. nivå), tok da også ledelsen med en fin heading forbi Uniteds slovakiske keeper Alex Fojtíček etter 19 minutters spill.

Den samme Fojtíček sto derimot i veien for en god Alty-sjanse etter en halvtime, like før Joshua Bohui fant nettmaskene på motsatt side av banen. Linjemannen var imidlertid oppe med flagget, og dermed sto det fortsatt 1-0 da lagene gikk til pause.

gettyimages-511512140
ANGEL GOMES utliknet, men til liten nytte.

United gikk hardt ut i 2. omgang, og det tok bare to minutter før lagets toppscorer, Angel Gomes, skrudde ballen rundt vertenes keeper og utliknet til 1-1.
Dessverre holdt denne stillingen seg i kun elleve minutter. Da sørget Altrinchams Diego Sedoc for å lobbe ballen over Fojtíček, og dermed sto det 2-1.

United var nære ved å utlikne igjen like før slutt, men når det ikke lyktes å utnytte kaoset foran hjemmelagets keeper i sluttminuttene, endte den våte treningskampen med en knepen seier til seniorene fra Altrincham FC.

Altrincham 2-1 (1-0) United U18