United tapte 3-2

OPPDATERT! Marcus Rashford og Ruari Croskery scoret hver sin gang for United, men det holdt ikke da U18 tapte 3-2 mot Sunderland.

United U18 tapte 3-2 mot Sunderland U18, etter først å ha utlignet til 1-1 ved Marcus Rashford og deretter til 2-2 ved Ruari Croskery.

Det var Sunderland som kom best i gang, med to store sjanser fra Jordan Blinco, men United-keeper Henderson reddet mesterlig. Derimot kunne ikke Henderson gjøre noe på Sunderlands første mål, når Andrew Nelson sendte Ethan Robson alene igjennom som iskald satte ballen forbi Henderson.

Så på overtiden av første omgang Marcus Rashford alle med et fantastisk skudd som duppet rett under tverrligger og utligningen var et faktum på noe som fort blir en av Månedes mål-kandidatene.

Andre omgang fikk United ha ballen litt mer i laget og var nære å gå i ledelsen når Ruari Croskery kom igjennom, men avslutningen gikk over. Sunderland var også best i 2.omgang og spesielt Andrew Nelson og Jordan Blinco kom til flere sjanser, men Henderson i United-buret sto en god kamp. Blinco fikk så ballen bak Henderson etter 78 minutter, men Sunderlands ledelse varte kun et minutt når Koskery gjorde opp for bommen tidligere i kampen og satte inn 2-2!

Begge lag prøvde å få med seg alle poengene på slutten og jaktet den siste scoringen, men det var Sunderland som skulle klare det med Daniel Pybus etter 86 minutter som dermed avgjorde kampen. Ikke ufortjent. Tapet gjorde at United ikke klatret forbi Sunderland, men at luken ble økt til fem poeng opp til de rødhvite.

OBS: Dette var et MEGET urutinert United-lag  hvor startelleveren før kampen kun hadde 124 opptredener bak seg – til sammen!  Warren Tyrrell, som ble skadet og måtte forlate banen i første omgang, debuterte, og det samme gjorde innbytterne Blanchfield og Makela.

Sunderland 3-2 Manchester United

Turnering: Barclays U18 Premier League
Sted:
The Academy of Light

37. min.: 1-0 Robson
45. min.: 1-1 Rashford
78. min.: 2-1 Blinco
79. min.: 2-2 Croskery
86. min.: 3-2 Pybus

Uniteds lag: Dean Henderson; Tyrrell Warren (Blanchfield, 38., Makela, 69.), Cameron Borthwick-Jackson, Charlie Scott, Axel Tuanzebe, Joe Riley, Tosin Kehinde, Marcus Rashford, Jordan Thompson, Demetri Mitchell (Oliver Rathbone, 52.), Ruairi Croskery.

Innbyttere: George Dorrington, Johnson

Spillerstatistikk     Scoringsstatistikk    Tabell     Kamper og resultater

United-juniorene under oppvarmingen før møtet med Sunderland på The Academy of Light:

Forhåndsstoff – U18 møter Sunderland

Klarer Paul McGuinness’ elever å bygge videre på den etterlengtede seieren over Tottenham?

Lørdagens 1-0-seier over Spurs var United-juniorenes første triumf på seks ligakamper og bare den andre på denne siden av nyttår.
Det  har med andre ord ikke gått overvettes på skinner for McGuinness’ unggutter, som fikk en strålende start på sesongen, men nå befinner seg hele 25 poeng bak det suverene lederlaget fra motsatt side av byen.

Klokken 15 (skandinavisk tid) onsdag ettermiddag, byr det seg en sjanse til å ta litt igjen, og i det minste vise at lørdagens trepoenger mot Spurs på Carrington ikke var noen tilfeldighet. Da venter et Sunderland-mannskap som heller ikke har hatt for vane å vinne fotballkamper denne sesongen.

Bytter posisjon?

Riktignok har det bedret seg noe for de røde og hvitstripede i den senere tid, blant annet med storseire over Stoke (4-0) og Bolton (4-1) i mars måned. Sist ble det imidlertid 1-3 mot svake Blackburn, så det er vanskelig å si hvor laget egentlig står.
Med 41 poeng på 28 kamper befinner «de unge svarte kattene» seg foran onsdagens oppgjør bare to poeng foran United på Barclays U18 Premier League-tabellen. Det betyr altså bytte av tabellposisjon dersom gjestene fra Manchester gjør som sist lagene møttes, i en jevnspilt kamp på Carrington i høst.

Den gang, i slutten av oktober, hadde  nedturen ennå ikke nådd United-juniorene, og kampen endte da også med 3-2-seier etter scoringer av Sean Goss, James Wilson og Devonte Redmond – sistnevnte med en fulltreffer på overtid.

Her på united.no vil vi prøve å følge bortemøtet med Sunderland fra klokken 15, men manglende tv-dekning vil nok føre til at det kun blir sporadiske oppdateringer.