U18 slo Norwich

James Wilson (bildet) scoret to ganger da Norwich U18 ble slått 3-2.

Lørdag var Manchester Uniteds U18-lag i aksjon mot Norwich’ jevnaldrende gutter i Premier Academy League.

Seriespillet er delt inn i to avdelinger – nord og sør. Manchester United skal spille 22 kamper mot lagene i den nordre avdelingen, og elleve kamper mot lagene fra avdeling sør.

Uniteds U18-gutter hadde allerede møtt et lag fra avdeling sør (West Ham), den kampen endte med det eneste tapet så langt i serien (1-2), og United fikk en ny mulighet til å slå et lag fra avdeling sør da de møtte Norwich lørdag.

De to øvrige kampene mot Stoke og Wolverhampton har endt med to overbevisende seiere, henholdsvis med sifrene 3-0 og 6-1. Dermed har U18-laget inntatt andreplassen i avdeling nord, ett poeng bak ligaleder Manchester City.

United U18 tok ledelsen etter en snau halvtime da James Wilson fant veien til nettmaskene, men Norwich slo tilbake umiddelbart, og 1-1 sto seg til pause. Etter 65 minutter sendte Josh Harrop hjemmelaget i ledelsen, og et snaut kvarter senere doblet Wilson ledelsen med sin andre scoring for dagen. Norwich reduserte tre minutter før slutt, men United rodde seieren i land.

Manchester United 3-2 (1-1) Norwich

29. min.: 1-0 Wilson
31. min.: 1-1 Morris
65. min.: 2-1 Harrop
79. min.: 3-1 Wilson
88. min.: 3-2 Morris

United: Joel Pereira, Callum Evans, Benjamin Barber, Ryan McConnell, Nicholas Ioannou, Sean Goss, Joshua Harrop, Matthew Willock, James Wilson, Ashley Fletcher (Ruairi Croskery, 73.), Devonte Redmond

Uben.innb.: Kieran O’Hara, Marcus Rashford, Tyler Reid, Tosin Kehindre

Hele Norwich-troppen:

Browne, Burgess, Byrne-Hewitt, Cole, Easton-Collins, Efete, Fox, Grant, Heath, Hodd, King, Lokko, Morris, Norman, Randall, Reading, Scales, Simpson

Kampen ble spilt på Aon Training Complex (Carrington). Kampen ble ikke vist på TV, noe som ifølge kilder på Twitter skyldes at TV-sendingsfasilitetene på Carrington er ikke tilstrekkelige til å sende kampen direkte. Man kan derimot se høydepunktene fra kampen på MUTV klokken 18.30.

Viktige hendelser (via Twitteroppdateringer):

0 min: Kampstart.
17 min: Ashley Fletcher med en stor sjanse, men skuddet gikk utenfor.
23 min: Wilson med et skuddforsøk fra kloss hold, via en Norwich-spiller og i tverrliggeren.
29 min: MÅL! 1-0! Wilson pirket ballen i mål. En enkel scoring for Wilson.
30 min: MÅL! 1-1! Det tok ikke langt tid før gjestene utlignet.
33 min: Nicolas Ioannou fikk mye skryt på Twitter for sitt spill.
45 min: Pause!
65 min: MÅL! 2-1! Josh Harrop sendte United i føringen med en retur fra sitt eget skudd.
71 min: O’Hara med en god redning.
74 min: Croskery inn for Fletcher.
79 min: MÅL! 3-1! Nok et Wilson-mål. Fin scoring.
87 min: MÅL! 3-2! Norwich reduserer.
90 min: United vinner 3-2!