U18-laget vant overlegent

Paul McGuinness’ lag kunne juble over seier i andre runde mot Stoke City.

Uniteds U18-lag spilte borte mot Stoke City lørdag ettermiddag, og kunne reise hjem med tre velfjortjente poeng i bagasjen.

United tok ledelsen etter kun 14. minutter, og til pause stod det 2-0 for de rødkledde. I andre omgang sørget Mitchell for å øke ledelsen ytterliggere. Dermed endte det 3-0 til United.

Ifølge kilder på Twitter hadde Stoke lite å komme med, og United ledet ann gjennom hele kampen. Henderson som voktet buret for United fikk ikke de største utfordringene, og Stoke skal kun ha hatt én målsjanse. Forsvaret var heller aldri under særlig press, og United trakk tilslutt det lengste strået vel fortjent.

Uniteds U16-lag spilte forøvrig også kamp mot Stoke på samme tidspunkt, og resultatet i den kampen ble 4-0 til United.

Stoke City U18 0-3 (0-2) Manchester United U18

14. min.: 0-1 Goss
21. min.: 0-2 Fletcher
50. min.: 0-3 Mitchell

United: Dean Henderson; Callum Evans, Ryan McConnell, Cameron Borthwick-Jackson, Jordan Thompson (Nicolas Ioannou 71.); Josh Harrop, Sean Goss, Matthew Willock, Demetri Mitchell (Ruairi Croskery 65.); Ashley Fletcher (Joe Riley 65.), James Wilson.

Ubenyttede reserver: Kieran O’Hara, Devonte Redmond.

Kampprogram/resultater     Spillerstatistikk     Scoringer     Tabell

Forhåndsstoff:

Uniteds U18-lag sparket i gang ligasesongen forrige helg da de møtte West Ham på bortebane. Kampen endte 2-1, og ungguttene måtte dessverre reise hjem uten poeng i åpningskampen.

Lørdag spilles andre runde og United møter Stoke City på Clayton Wood Training Ground, Stoke. Kampstart er klokken 12.00 norsk tid. Ifølge ManUtd.com blir ikke kampen vist direkte på TV, men man kan se høydepunkter på MUTV søndag klokken 18.00 norsk tid.

Det skal totalt spilles 31 ligakamper – hvorav de fire beste lagene går til semifinalen, slik som i fjor.

Kampen starter altså klokken 12.00 lørdag ettermiddag, men vises ifølge ManUtd.com ikke på direkte TV.