STØTTER VAN GAAL: Arsenal-manager Arsene Wenger sier Louis van Gaal fortjener mer tid i sjefsstolen på Old Trafford.

Tok ikke innpå

Verken Liverpool eller Arsenal klarte å ta innpå United denne helgen.

Fordelen med at to konkurrenter møtes er at minst ett av lagene taper poeng, og denne gangen ble det begge to.

Liverpool spilte en svært god førsteomgang, og fortjente ledelsen da Coutinho scoret kort tid før pause, men rett etterpå utlignet Debuchy for Arsenal, og det stod 1-1 til pause.

Dominansen var ikke fullt så stor etter pause, og det kunne vippe begge veier, og det endte med å vippe i Wenger og Arsenals favør. Oliver Giroud fikk stå alene, og gjorde ingen feil fremfor mål, og satte ballen inn bak Brad Jones – som beholdt plassen for tredje kamp på rad. Liverpool jaget en utligning, men Gerrards avslutninger ga ikke Arsenal nok problemer, og Liverpools jobb ble enda vanskeligere da Fabio Borini ble utvist.

Men Martin Skrtel, som hadde måtte tåle litt juling i denne kampen, raget høyest på en corner, og stanget inn utligningsmålet. Dermed er Arsenal fortsatt fem poeng bak, mens det er ti poeng ned til Liverpool.

Chelsea, som selvsagt er et lag vi heller ønsker å være i nærheten av tabellen, spiller borte mot Stoke mandag kveld.