Tilbake på tabelltoppen!

Frederic Veseli debuterte da United-reservene slo Bolton 2-1 i kveldens kamp på Moss Lane. Vi fulgte kampen live.

Warren Joyce sine gutter vant fortjent, men med knappest mulig margin da gjestene fra Bolton hadde tatt den korte turen til Moss Lane. Rødtrøyene skapte sjanse på sjanse i den andre omgangen, men ubesluttsomhet og svake avslutninger gjorde at kampen var spennende helt til kampens aller siste spark på ballen.

Veseli debuterer

Det var vertene som kom best i gang i Altrincham. Riktignok var det et svært rotete åpningskvarter, men United var først inn i de fleste dueller og styrte også banespillet.

Etter 13 minutter måtte Larnell Cole kaste inn håndkleet med det som var en hamstringskade. Dermed var det plutselig duket for Frederic Veselis debut. Den unge sveitseren tok øyeblikkelig plass ute til høyre på midtbanen, men han byttet etter hvert plass med Marnick Vermajl, som startet som høyreback.

United fortsatte å styre spillet også etter skaden på Cole, men kampens første mulighet lot vente på seg helt til kampuret viste 24 minutter. Og da var United til gjengjeld svært nære ved å ta ledelsen ved formspiller Davide Petrucci. Italienerens avslutning gikk imidlertid en liten meter til side for mål.

Og nå var det plutselig mer enn nok å holde fingrene for Boltons forsvarsfirer. Etter 28 minutter spilt, smalt Pogba til med et skudd fra 20 meter. Keeperen måtte gi retur, og der dukket en våken William Keane opp. Angriperen, som vanligvis er en kaldfisk, misbrukte dog sjansen fra svært god posisjon.

Pogba serverer Brown

Rett før pause var det imidlertid duket for kveldens første nettkjenning. United fikk frispark i god posisjon inne på Boltons halvdel, og Paul Pogbas innsvinger gjorde at Reece Brown bare kunne stikke frem foten og sende United opp i 1-0-ledelse. Og det var også stillingen til pause.

Mens vi måtte vente i hele 24 minutter på kampens første skikkelige målsjans i den første omgangen, skulle det bare ta sekunder før det dukket opp en scoringsmulighet etter sidebyttet. Will Keane dro av en mann og prøvde å pirke ballen inn i mål, men keeperen var med på notene. Davide Petrucci var også på plass for å sette returen inn, men oppofrende Bolton-spillere sørget for at stillingen fortsatt var 1-0.

Bare et par minutter senere skulle Bolton komme med et forvarsel på hva som ventet. Målscorer Reece Brown ga bort ballen på midtbanen, men en våken Frederic Veseli, som senere i kampen måtte ut med en smell, ordnet opp i siste liten.

Bolton utlikner

Etter 50 minutter hadde Will Keane igjen muligheten til å doble ledelsen, men dette var bare ikke den talentfulle angriperens dag. Avslutningen fra ti meters hold gikk et godt stykke til side for mål, og bare sekunder senere skulle sjansesløsingen straffe seg for vertene.

Nærmest ut av intet smalt ballen nemlig inn i mål bak en sjanseløs Johnstone, som bare hørte suset av ballen forsvinne inn bak ham. Og vips – så stod det plutselig 1-1 på Moss Lane.

Herfra og ut var det imidlertid så godt som bare ett lag på banen. Og det var Manchester United-reservene.

Etter 55 minutter var Jesse Lingard alene med keeper, men også han misbrukte muligheten. Deretter ventet en periode der sjansene bare fortsatte å bli misbrukt. Will Keane, Jesse Lingard, Davide Petrucci og Paul Pogba hadde alle sine muligheter, der sistnevnte var nærmest med sitt tverliggertreff.

Men da det så ut til å gå mot en frustrerende aften, dukket nettopp franskmannen opp og sikret seieren.

Pogba ordner tabelltopp

Franskmannen hadde en varierende dag på jobb, men etter 85 minutter tok han ansvar og regisserte angrepet som han selv omsatte til scoring. 18-åringen slo ballen ut til De Laet, som chippet ballen inn i feltet. Der kom franskmannen inn i stor fart og stanget ballen inn i det venstre hjørnet.

Forhåndssak:

Warren Joyce sine gutter stod med fem strake seiere og hadde ikke sluppet inn mål på åtte timer. Så kom 4-2-tapet mot Manchester City i Manchester Senior Cup.

I kveld skal reservene dermed forsøke å reise kjerringa når det står om tre poeng og Bolton står på motsatt banehalvdel i Premier Reserve League.

Greater Manchester-laget ligger helt sist i reserveligen, mens Manchester United-reservene befinner seg ett poeng bak Sunderland – med hele tre kamper tilgode.

Kampen har for øvrig avspark klokken 20.00 (skandinavisk tid), og vises direkte på Viasat Fotball. Har du ikke tilgang til kanalen, kan du uansett følge kampen med jevnlige oppdateringer i denne artikkelen.

___________________________________________________________________________________

Manchester United-res. – Bolton-res 2-1

Manchester United-reservene: Sam Johnstone – Marnick Vermijl, Ritchie de Laet, Michael Keane, Zeki Fryers – Reece Brown, Larnell Cole (Frederic Veseli, Tom Thorpe), Paul Pogba – Will Keane, Davide Petrucci, Jesse Lingard.

Ubenyttede innbyttere: Joe Coll, Alberto Massaci.

<iframe src=»http://www.coveritlive.com/index2.php/option=com_altcaster/task=viewaltcast/altcast_code=6abed19759/height=550/width=470″ scrolling=»no» height=»550px» width=»470px» frameBorder =»0″ allowTransparency=»true» ><a href=»http://www.coveritlive.com/mobile.php/option=com_mobile/task=viewaltcast/altcast_code=6abed19759″ >United-res. – Bolton-res.</a></iframe>