Tapte på overtid

U21-laget hadde ikke sluppet inn mål på hjemmebane før Leicester scoret tre ganger på Leigh Sports Village.

U21-laget har startet sesongen svært godt og var ubeseiret etter fem kamper før mandagens møte med Leicester. Det var de ikke etter 90 spilte minutter.

James Wilson, som var tilbake etter innhoppet for førstelaget mot City på søndag, scoret Uniteds første mål, mens Will Keane sørget for utlikning i andre omgang. Det holdt imidlertid ikke ettersom tidligere United-spiller Jack Barmby tok med seg alle poengene til Leicester på overtid.

Leicester ligger nederst på tabellen, men knuste City hele 6-2 sist da tidligere United-spiller Tom Lawrence scoret to. Nick Powell spilte også den kampen, men han kunne ikke møte United siden han er på utlån. I tillegg til Lawrence spilte også ex-reds Danny Simpson og Jack Barmby og fra start sammen med førstelagsspillerne Mark Albrighton og Anthony Knockaert.

Også mot United viste Leicester at de ikke er et lag som kommer til å ligge sist på tabellen veldig lenge. Hjemmelaget tok riktignok ledelsen ved en typisk Wilson-scoring hvor spissen dro av keeper og trillet ballen i åpent mål, men deretter scoret Leicester to ganger før lagene gikk til pause.

I andre omgang skjedde det særdeles lite på Leigh Sports Village, men det så likevel ut som United skulle få minst ett poeng da skuddet til Will Keane gikk innom en Leicester-forsvarer og i mål etter 53 minutter. Men den gang ei. Tidligere United-spiller Jack Barmby sendte i vei et skudd på overtid som via en United-spiller gikk i en bue over Amos og i mål.

Dermed tre poeng til Leicester, og United ligger fortsatt på andre plass bak City som riktignok har to kamper mer spilt.

United 2-3 (1-2) Leicester

08. min.: 1-0 Wilson
37. min.: 1-1 Dodoo
45. min.: 1-2 Albrighton
53. min.: 2-2 Sesay (selvmål)
90+2 min.: 2-3 Barmby

Sted og tid: Leigh Sports Village, 3. november 2014, klokken 20.00
Turnering: Barclays U21 Premier League

United: Ben Amos; Marnick Vermijl, Tom Thorpe, Tyler Blackett, Reece James; Saidy Janko, Ben Pearson, Andreas Pereira (Joe Rothwell, 65.), Josh Harrop; James Wilson (James Weir, 63.), Will Keane.
Uben.innb.: Joel Pereira, Liam Grimshaw, Donald Love

Spillerstatistikk     Tabell     Kamper og resultater

Lagene

LIVE

1: Vi er i gang.
8: MÅL! 1-0! Wilson spilles gjennom og gjør som han pleier: drar av keeper og triller ballen i åpent mål. Kjempestart for United!
12: Brukbar sjanse for Albrighton som skyter fra skrått hold. Amos redder. Hopper enda nærmere like etter når han flikker et skud like utenfor.
16: Thorpes heading spretter i bakken, men keeper redder.
18: Ny sjanse for Leicester som presser nå. Langskuddet fra 20 meter reddes av Amos.
37: MÅL! 1-1! Leicester utlikner nmed Dodoo som spilles alene med Amos. Ingenting å si på utlikningen, selv om det ikke har vært altfor mange sjanser så langt.
40: Der er United heldige! Et innlegg havner i beina på Dodoo stående skyter i tverrliggeren fra fem meter.
41: Ny kjempesjanse til Leicester! Et skudd spretter i bakken, og gjør at Amos må fram med en redning fra øverste skuff. Nå må United opp et par hakk her.
43: Så er det United sin tur. Med en mann i ryggen skyter Keane like utenfor stolpen fra skrått hold.
45: Å, hei, hvor det går! Knockaert dundrer et frispark i tverrliggeren før ballen går i ryggen på Amos og triller like utenfor mål.
45+1: MÅL! 1-2! På den påfølgende hjørnesparket scorer bortelaget. Ballen ender hos Albrighton som banker ballen i mål på halvspretten.

PAUSE: Det startet så bra for United, men med de sjansene Leicester har hatt er bortelaget fortjent nok i ledelsen. Skjerpings, gutter!

46: Vi er i gang igjen.
53: MÅL! 2-2! United kontrer og er litt heldige. Pearson spiller ballen til Keane som stopper ballen og prøver lykken fra 16 meter. Ballen går innom en Leicester-forsvarer og i mål.
63: Da har James Wilson gjort sitt for kvelden. Weir kommer inn.
64: Så går også Pereira av. Joe Rothwell inn.
69: Brukbar mulighet for Keane som header fra kort hold. Altfor svakt og enkel for keeper, dessverre.
74: 1556 tilskuere på Leigh Sports Village i kveld for de som måtte lure på det.
80: Vi får inn i de siste ti. Hvem kan stikke av med seieren her etter en jevnspilt andre omgang?
90+2: MÅL! 2-3! Tidligere United-spiller Jack Barmby skyter fra langt hold, ballen går i en United-forsvarer og i en bue over Amos.

SLUTT: Det mest rettferdige hadde vel kanskje vært uavgjort, men United kan bare takke seg selv og Leicester stikker av med alle poengene.