Tapsrekken over for U18

John Cofie (bildet) scoret to da Paul McGuinness’ gutter beseiret WBA.

John Cofie må tilkjennes mye av æren for at Manchester United U18s tapsrekke på tre kamper er brutt.

Angriperen har vært i strålende form for akademiet denne sesongen, og satte inn sitt 8. og 9. mål for sesongen da West Bromwich ble slått 3-1 på Carrington i formiddag.

United-reservene fikk en glimrende start på oppgjøret etter en scoring av Jesse Lingard. Kapteinen ble selv felt etter fire minutter, og da han fikk muligheten fra straffemerket var han iskald.

1.omgangen på Carrington var jevn med mye sjanser til begge lag, og fem minutter før hvilen satte West Bromwich inn utlikningen ved Berahino. Gleden ble imidlertid kortvarig for gjestene, for bare fem minutter senere sendte Cofie U18 opp i ledelsen på ny med sin 8. scoring for sesongen. Dermed gikk Paul McGuinness’ gutter til pause med 2-1-ledelse.

Bare ni minutter etter hvilen ble United tildelt nok et straffespark etter en hands, og John Cofie satte enkelt inn 3-1-ledelse. Dét ble også sluttresultatet.

KAMPFAKTA

Manchester United U18 – West Bromwich U18 3-1

4.min: 1-0, Lingard40. min: 1-1, Berahino45. min: 2-1, Cofie54. min: 3-1, Cofie

United: Jacob; M Keane (81′ Masacci), Blackett, McCullough, McGinty; Pogba, Lawrence (67′ Giverin), Hendrie (67′ Ekangamene); Cofie, Lingard.

Ubenyttede innbyttere: Coll, Thorpe.