Tap for reservene

U21-laget tapte 1-0 borte mot Wolverhamptons U21-lag.

United gikk på et sjeldent tap, da Wolves U21 ble for sterke i Telford. De røde fra Manchester dominerte store deler av kampen, men det var Wolves’ Sam Whittall som avgjorde kampen med sin scoring i det 86. minutt.

Kampen var nokså sjansefattig, men United hadde flest muligheter.

Dette var andre det andre møtet mellom lagene denne sesongen, og for andre gang klarte ikke United å finne veien til nettmaskene mot Wolves.

For øvrig vant West Ham 2-1 mot Liverpool, og dermed fikk ikke resultatet allverdens konsekvenser for tabellen.

Sjekk også ut kamper/res spillerstats og scoringsstats, som alle er oppdatert.

Wolverhampton U21 – Manchester United U21 1-0 (0-0)

United:

Ben Amos – Marnick Vermijl, Tom Thorpe, Michele Fornasier, Reece James – Charni Ekangameme, Ryan Tunnicliffe – Tyler Blackett (Tom Lawrence 82), Larnell Cole, Jesse Lingard – AdnanJanuzaj

Ubenyttede reserver: Joel Pereira, Luke McCullough, Luke Hendrie, Gyliano van Velzen

Wolves:

Aljaz Cotman – Jordan Cranston, Michael Ihiekwe, Jamie Tank, Jamie Reckford – Sam Whittall, Lee Evans, Jack Price, Tim Jakobsson (Robbie Parry 53) – Zeli Ismail – Sam Winnall

Ubenyttede reserver: Ibrahim Keita, Jonathan Flatt, Jim Kellermann, Dominic Iorfa

Første omgang:

0 Kampen er i gang.

4 United har åpnet best. Alt spillet har foregått mot Wolves’ mål.

5 Fortsatt ingen store sjanser i kampen.

8 Ismail kommer seg fri på høyre og skaffer en corner. Ben Amos er ikke helt trygg på corneren, men United får ballen unna.

9 United kontrer med Blackett og Tunnicliffe. Sistnevnte finner Januzaj med hælen, og belgieren sender avgårde et skudd som Cotman slår ut til corner. Corneren blir ufarlig.

12 Været er noe spesielt i Birmingham i øyeblikket. Det blåser kraftig, og det er United som har vinden i ryggen. Det er i tillegg noe regn i luften, samtidig som sola skinner over stadion.

16 Det er ikke akkurat en meget severdig kamp vi er vitne til i øyeblikket.

20 Brukbar mulighet for Wolves, men United holder unna.

24 Det er kun tendenser hos begge lag i øyeblikket. De store sjansene uteblir.

26 God involvering av Ben Amos som først fanger en corner fra høyre, før han sender avgårde en lang kontringsball. United skaffer en corner, som Januzaj slår inn fra høyre. Wolves får klarert.

28 MUTV har problemer med bildet i øyeblikket.

30 Fine kombinasjoner mellom Lingard og Cole før sistnevnte prøver å tre gjennom Tunnicliffe. Tank får akkurat tåa på ballen.

32 Reprisene viser at Tunnicliffe hadde en stor mulighet mens TV-bildene var nede. Smalt et skudd i tverrliggeren fra 18-19 meter.

36 Adnan Januzaj drar seg innover fra høyre og brenner til med venstrefoten, men skuddet går en meter til side for nærmeste stolpe.

39 Ismail kommer rundt på høyre, men sleiver ballen over dødlinja.

40 Nok en gang er Ismail farlig frempå. Blir spilt gjennom, før han drar seg forbi Amos og skyter ballen i nettveggen. God mulighet!

43 Wolves trykker voldsomt! Et innlegg fra venstre finner Winnall som header mot mål. Ben Amos gjør en meget god redning, men Wolves beholder ballen. Ballen blir slått inn, og en Wolves-spiller skyter hull i lufta.

45 Januzaj dribler seg nedover venstrekanten, og han tror selv han framprovoserer et hjørnespark, men dommeren er uenig.

PAUSE

Manchester United dominerte store deler av den sjansefattige omgangen, men Wolves kom sterkt tilbake de siste fem-seks minuttene og skapte noen store sjanser. Tunnicliffe hadde et skudd i tverrliggeren, mens Ben Amos måtte gjøre en god redning etter en Wolves-heading.

Andre omgang:

45 Andre omgang er i gang.

47 Ismail skrur en corner inn fra høyre. Ben Amos plukker fint, men mister den til ny corner. Den påfølgende corneren header Lingard unna, og United kommer på en farlig kontring. Tunnicliffe slår hardt inn foran mål, men Wolves får klarert ballen ut. God mulighet for United!

48 Corneren er ufarlig.

53 Robbie Parry kommer inn for en skadet Jakobsson.

57 De siste ti minuttene har luktet veldig 0-0.

60 Januzaj spiller fri Tunnicliffe med en nydelig pasning, men sistnevnte bruker akkurat litt for lang tid, og en forsvarsspiller hindrer han i skuddøyeblikket. Omgangens største sjanse.

61 Blackett vinner en corner.

62 Januzaj slår en litt for lang corner som Ekangameme tar ned på nydelig vis. Fine kombinasjoner med Lingard som skyter ballen like over tverrliggeren. God mulighet.

63 Lingard blir dyttet og får frispark på 18 meter.

64 Adnan Januzaj skyter i muren.

66 504 tilskuere er til stede på kampen.

70 En Wolves-corner fra venstre ender i en ufarlig heading.

73 Nærmer oss kampens siste kvarter. Sjansene uteblir, og banen blir verre for vært eneste tråkk i bakken.

77 Price viljehandser fra liggende posisjon og får gult kort.

78 Januzaj vender nydelig opp og slår hardt inn foran mål, men ingen United-spillere er på den.

81 Tom Lawrence kommer inn for Tyler Blackett.

83 Winnall skaffer en corner. På den påfølgende corneren viser Amos styrke i lufta og fanger ballen.

85 Lee Evans går opp med høye knotter og er heldig som slipper gult kort.

86 Wolves scorer! En corner fører til masse klabb og babb, og til slutt får Sam Whittall pirket ballen over mållinjen. Skal bli vanskelig for United nå.

88 Reece Brown dribler seg innover og løsner skudd med høyrebeinet – langt til side for mål.

89 United har skrudd opp tempo, og Januzaj når nesten frem på en lang pasning, men keeper er våken.

90 Lingard slår inn fra høyre, men innlegget er altfor hardt og upresist.

90+2 Tom Lawrence skaffer en corner. United sender opp alle, inkludert Ben Amos.

90+3 Januzaj slår inn og Amos får nesten hodet på ballen. Keeper slår unna. Amos forblir i angrep.

SLUTT

I en sjansefattig kamp går United på et sjeldent tap. United dominerte i stor deler av kampen, og Adnan Januzaj var livlig. Tunnicliffe hadde et skudd i tverrliggeren i første omgang, og brant også en stor sjanse i den andre omgangen. Sam Whittall og Wolves stakk likevel av med seieren med førstnevntes matchvinnerscoring fire minutter før slutt.

Forhåndsstoff:

Klarer Uniteds U21-mannskap å ta et nytt steg mot semifinalebilletter når de i kveld besøker Elitegruppens nestjumbo, Wolverhampton Wanderers?

Etter alt å dømme er det for sent å snyte Tottenham for topplasseringen i Elitegruppespillet. United ligger riktignok på andreplass bak London-klubben, men hele åtte poeng bak, og det med bare tre kamper igjen på spilleplanen. Dermed kreves det full pott i de gjenstående møtene med Wolves, West Bromwich og Liverpool – i tillegg til at Tottenham må tape sin siste kamp, borte mot Southampton på mandag, om United skal ha håp om førsteplassen.

Mulig? Selvsagt, men neppe særlig realistisk.

Desto viktigere blir det å satse på å beholde andreplassen, eventuelt i verste fall holde lag nummer fire bak seg. I så fall vanker det semifinaleplass i premie. Og har man først havnet i en semifinale; vel, da kan som kjent alt skje. Det overordnede målet er selvsagt å gå seirende ut av historiens første Barclays U21 Premier League, og muligheten for at det skal skje er fortsatt tilstede.
Laget er i bra form, og overbeviste blant annet stort da lederlaget Tottenham ble sendt hjem fra Manchester med et flatterende 0-1-tap for halvannen uke siden.

Tøff motstand

Men som nevnt innledningsvis: I kveld står Wolverhampton for tur, et lag som befinner seg nest nederst på tabellen. «Ulvene» fra Molineux har kun klart å skrape sammen ni poeng på 12 kamper, og har bare West Bromwich (syv poeng) bak seg .
Det betyr ikke nødvendigvis at det venter duk og dekket bord når Warren Joyce sender spillerne sine ut på Telford Stadium litt før klokken 20 i kveld.
Vi trenger nemlig ikke skru tiden mer enn halvannen måned tilbake for å finne ut at et standhaftig Wolves-mannskap holdt United til 0-0 i det omvendte møtet på Moss Lane. Attpå til klarte de kunststykket med bare ti mann i 80 minutter. Hvem ville vel ha trodd det på en kveld United blant annet stilte med Alexander Büttner, Chris Smalling, Anderson og Nick Powell fra start …?