Tap mot Liverpool

Et svekket U18-lag tapte borte mot Liverpool.

Paul McGuinness’ gutter har gjort en god figur i akademiligaen hittil, og ligger høyt oppe på tabellen. Mot Liverpool ble det tap, og noe kan forklares gjennom å se litt på hva som skjer mandag. Da tar Uniteds U19-lag imot Shakhtar Donetsk i UEFA Youth League, i en kamp der det skal avgjøres hvem som går videre.

Derfor stilte United noe svekket, og ganske ungt, men unggutta gjorde en respektabel figur.

Liverpool åpnet best, men det var United som tok ledelsen. Ashley Fletcher utnyttet dårlig keeperspill etter et gjennomspill fra Jordan Thompson, og satte inn sitt tiende mål for sesongen.

Rett før pause kunne Ioannou ha doblet ledelsen etter fint veggspill med Marcus Rashford, men han var nok ikke riktig mann å få i så god posisjon! Derfor stod det 1-0 til pause, selv om Liverpool var minst like gode. Problemet til Liverpool var at de ikke skapte sjanser.

Det gjorde derimot United, og tidlig i andreomgangen fikk de en ny sjanse til å doble. Rashford skjøt i tverrliggeren etter godt forarbeid av målscorer Fletcher, men etter dette tok Liverpool helt over.

Først laget Ioannou straffe da Jerome Sinclair ble lagt i bakken, og Sinclair scoret sikkert på straffen. Liverpool-dominansen fortsatte etter dette, og da O’Hanlon banket inn 2-1. Liverpool var nærmere 3-1 enn United var 2-2 etter dette, og på overtid fikk de et fortjent tredjemål da Sinclair scoret sitt andre for dagen.

Liverpool 3-1 (0-1) Manchester United