Takk, Marcus Rashford!

Tenåringen har scoret eller gjort forarbeidet til alle de fem siste målene i Europa League.

Da Zlatan Ibrahimovic forsvant ut med skade før kvartfinalene i Europa League, var United avhengig av at noen andre tok ansvar.

Det man kanskje ikke forutså var at det var yngstemann som skulle gjøre det.

Marcus Rashford har vært helt avgjørende for at United nå er i Europa League-finalen.

Torsdag kveld la han det perfekte innlegget som Marouane Fellaini kunne stange inn til det viktige 1-0-målet.  I Vigo, forrige uke, misbrukte United en drøss med sjanser før 19-åringen skaffet et frispark – som han selv perfekt skrudde over muren og lurte Celtas keeper med.

AVGJØRENDE: Rashford, her med kompis Jesse Lingard, har tatt ansvar i Europa League.

I kvartfinalen var han like avgjørende da Anderlecht ble slått.

På bortebane, i første kamp, avsluttet han godt etter 37 minutter. Keeper måtte gi retur, og på returen var Henrikh Mkhitaryan nådeløs fra skrått hold.

Etter 1-1 i Belgia i første kamp gikk unggutten ut på et løp på venstrekanten etter ti minutter i returkampen på Old Trafford. Det første innlegget ble blokkert. Dermed la han ballen i stedet tversover til Henrikh Mkhitaryan som dunket den i mål.

Så, på 1-1 og i ekstraomgangene da United jaktet en avgjørelse før straffespark-konkurransen, så headet Fellaini ned til Rashford, som med en enkel finte og venstrebeinet sendte United til semifinalen.