Surt tap i FA Youth Cup

MANCHESTER: Et effektivt Burnley-lag knuste United FA Youth Cup-drøm i målfesten på Old Trafford.

Ekstraomganger måtte til for å skille lagene, og her utnyttet Burney en feil av Louis Rowley til å sette inn vinnermålet. Dermed er United, med mye av det samme mannskapet som i fjorårets turnering, hvor de gikk helt til semifinalen, ute av årets turnering etter første kamp.

United startet kampen klart best og styrte det som skjedde på grassmatta. Det var imidlertid Burnley som skulle få den første skikkelige muligheten i kampen. Jason Gilchrist ble hindret av en mesterlig Pierluigi Gollini-redning. Gilchrist skulle komme fryktelig tilbake senere i kampen.

Like etter at Jack Barmby hadde headet like over tverrliggeren, scoret Burnley mot spillets gang. En umarkert Cameron Howieson kunne enkelt styre frisparket i nettmaskene. På overtid av første omgang flikket Adnan Januzaj vakkert ballen med hælen i bakrommet til James Weir, som var sikker alene med keeper og bragte balanse i regnskapet.

Andre omgang fortsatte som den første med United som det førende laget, men De unge djevlene slet med å skape store sjanser. Nick Ioannou sørget imidlertid for ledelse da han banket inn 2-1 etter et hjørnespark. Dessverre varte ikke ledelsen lenger enn to minutter, Etter å ha gjort en kjemperedning var Gollini uheldig med hvor returen endte – like foran kassa. Gilchrist var sikker som banken og satte ballen enkelt i mål.

Fem minutter senere var United tilbake i front da Donald Love hamret til fra 16 meter, en scoring keeperen til gjestene ikke vil være særlig fornøyd over å ha sluppet inn. Men dette var allikevel ikke slutten, og da Declan Dalley ga fra seg ballen med et håpløst tilbakespill kunne Gilchrist takke og bukke – og sette inn sitt andre for kvelden.

Det betød ekstraomganger for ungguttene, Wilson hadde et par muligheter til å avgjøre, men det var ikke hans dag på jobben. Noe annet kan imidlertid sies om Burnleys Gilchrist, som headet inn 4-3 og fullførte sitt hat-trick åtte minutter før ekstraomgangene var over.

United presset på mot slutten, men Burnley forsvarte seg med nebb og klør for å holde unna.

United U18 – Burnley U18 3-4

0-1 Cameron Howieson (37)1-1 James Weir (45)2-1 Nick Ioannou (65)2-2 Jason Gilchrist (67)3-2 Donald Love (72)3-3 Gilchrist (80)3-4 Gilchrist (112)

United: Pierluigi Gollini, Donald Love, Louis Rowley, Liam Grimshaw, Nicholas Ioannou, Jack Barmby (Jack Rudge 54), Ben Pearson, Adnan Januzaj, Mats Møler Dæhli, James Weir, James Wilson

Ubenyttede innbyttere: Jonathan Sutherland, Kenji Gorré

I vinduet under kan du følge kampen minutt for minutt. Vi varmer opp allerede fra 19.30 hvor du kan sende inn spørsmål angående juniorlaget.

<iframe src=»http://www.coveritlive.com/index2.php/option=com_altcaster/task=viewaltcast/altcast_code=88813517db/height=550/width=542″ scrolling=»no» height=»550px» width=»542px» frameBorder =»0″ allowTransparency=»true» ><a href=»http://www.coveritlive.com/mobile.php/option=com_mobile/task=viewaltcast/altcast_code=88813517db» >FA Youth Cup: Man United U18 – Burnley U18</a></iframe>