Super-Powell senket Hammers

Powell senket West Ham, mens Mats Møller Dæhli var ubenyttet reserve for U21-laget.

To scoringer av Nick Powell ga Uniteds U21-mannskap en fortjent 2-0-seier over West Ham.

Med seieren er Warren Joyce sitt mannskap oppe på en andreplass i elitegruppen og har gode muligheter til å ta en semifinaleplass i sluttspillet.

United fikk en perfekt start på kampen mot West Ham.
Etter bare snause fem minutter fant Larnell Cole Marnick Vermijl som fyrte løs. West Ham-keeper Raphael Siegel måtte gir retur og der dukket Nick Powell opp og sendte hjemmelaget i føringen.

1-0 etter bare fem minutter var en perfekt start for United, men gjestene fra Øst-London skapte en del farligheter de også, men det var United som skapte de fleste og beste målsjansene og ldet fortjent til pause.

Anders Lindegaard i United-målet var tryggheten selv de gangene han måtte i aksjon og etter pause koblet United for alvor grepet. United hadde flere brukbare sjanser, men måtte vente helt til det 89. minutt før Powell roet det som måtte være av United-nerver. Han vant en duell med West Ham keeper Siegel og fant nettmaskiene fra skrått hold.

Manchester Uniteds lag: Lindegaard; Vermijl, Thorpe, McGinty, Blackett, Cole, Ekangaeme, Veseli, Januzaj (Lawrence fra 84), Lingard (James fra 89); Powell. Ubenyttede innbyttere: Sutherland, van Velzen, Dæhli.