SOLID: Daley Blinds innsats gledet Mats Svensson.

Stjernetreff fra Blind reddet poeng

KAMPREFERAT: Så glad blir Daley Blind når han redder ett poeng for United.

West Bromwich fikk en pangstart på kampen og skapte flere småfarlige situasjoner i åpningsminuttene.
Men akkurat da det virket som United hadde funnet formasjonen og fått ro i laget, kontret West Bromwich.

FULLTREFFER: Stephane Sessegnon får fulltreff etter bare åtte mnutter og ballen suste forbi både Marcos Rojo og David de Gea

Andre Wisdom fikk en strålende ball på høyresiden. Han fant Stephane Sessegnon som fyrte løs fra 20 meter. Ballen suste som et prosjektil inn i nettmaskene bak David de Gea som var fullstensig sjanseløs.

Store sjanser for RVP

United var nær ved å gi svar på tiltale bare minutter senere. Robin van Persie ble frispilt, men avslutningen ble bare halvhjertet og Boaz Myhill i West Brom-målet reddet uten altfor store vanskeligheter.

SINT: Juan Mata og United fikk en frustrerende 1. omgang mot West Brom.

West Brom fortsatte å trykke på og United virket alt annet enn stødige bakover.
Angel Di Maria viste imidlertid tegn på hvilke ekstremkvaliteter han besitter. Først la han et fantastisk innlegg som Joleon Lescott såvidt klarte å rydde unna, og like etter fant Daley Blind argentineren med en strålende langpasning. Di Maria tok  lærkulen elegant ned og skjøt med strak vrist, men skuddet var litt for løst og Myhill avverget igjen.

Louis van Gaal ga Adnan Januzaj sjansen fra start på bekostning av Radamel Falcao som hadde jetlag ifølge Louis van Gaal. Men den unge belgieren hadde en vanskelig dag på jobben.

Da halvtimen nærmet seg begynte United å trille ball, men hjemmelaget var farlige på kontringer.

Di Maria forsøkte seg så et par ganger, men Myhill hadde god kontroll på skuddforsøkene fra argentineren.

Gradvis koblet United et spillemessig grep på kampen. Robin van Persie jobber helhjertet på en tilsynelatende håpløs ball og klarte å holde ballen i spill ved å lure Lescott. Avslutningen fra nederlenderen ble imidlertid blokkert, før Herrera ble meid ned av Morrison som fikk gult kort for taklingen.

Frisparket fra Juan Mata gikk dessverre himmelhøyt over.

West Bromwich fikk også sin mulighet på et frispark like før pause, men headingen fra Joleon Lescott gikk langt over målet til David de Gea.

Fantastisk fra Fellaini

De fleste hadde ventet at Falcao skulle komme inn i 2. omgang, men i stedet var det Marouane Fellaini som erstattet Ander Herrera. Og nok en gang viste Van Gaal hvorfor han ofte omtales som et taktisk geni.

ENDELIG: Marouane Fellaini brukte bare to minutter på å score sin første for United.

2. omgang var bare drøye to minutter gamel da Fellaini vant en duell, kranglet med seg ballen og fyrte den i nettaket fra 13-14 meter. Et fantastisk mål av belgieren som kanskje kan få en ny vår i United under Van Gaal.

Etter utligningen handlet det meste om United. Van Gaals menn holdt ballen i laget, men slet med å skape de store sjansene mot et godt organisert hjemmelag.

Da alle ventet på at United skulle score ytterligere ett var det i stedet hjemmelaget som slo til.

Rafael var helt feilplassert og opphevet offsiden. Saido Berahino fikk en strålende pasning fra Chris Brunt og hadde all verdens tid alene med David de Gea. Spissen siktet lenge og vel og fant veien til nettmaskene for vertene.

Dermed måtte United på ny jage en utligning. United forsøkte og forsøkte men West Bromwich sine spillere hadde en innsats som om det ikke fantes en morgendag.

Etter 72 minutter kom Falcao inn for Juan Mata for å få mer fart på United-angrepet og bare minuttet etter ropte United-fansen på straffe for hands, men dommer Dean ristet bestemt på hodet.

Og nå skjedde det mye.

Like etter fikk Robin van Persie sjansen da ballen landet perfekt foran føttene hans. Nederlenderen klemte i vei, men skuddet traff innsiden av stolpen og Adnan Januzaj blåste returen over.

De siste ti minuttene presset United på, og det ble en nervepirrende avslutning. I det 87. minutt dukket Daley Blind opp på  kanten av 16-meteren og skrudde ballen nydelig i mål.

En praktscoring av nederlenderen og en viss lettelse for United selv om ett poeng mot West Brom var i minste laget.

United presset febrilsk i sluttsekundene, men det endte 2-2 på Hawthorns.